Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Μόνο έτσι θα τον πουλούσε ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Μόνο έτσι θα τον πουλούσε ο Παναθηναϊκός
Δημήτρης Κουρμπέλης: Μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις θα έδινε το οκ ο Γιάννης Αλαφούζος για την πώληση του έμπειρου χαφ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Παρά το γεγονός ότι δεν προέρχεται από τις ακαδημίες, έχεις δείξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πράσινη φανέλα. Μάλιστα πριν λίγους μήνες πήρε την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε βγει και πάλι στο προσκήνιο, ενώ το ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ ήταν έντονο.

Βέβαια το γεγονός ότι  έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Τον τελευταίο καιρό όλοι γνωρίζουν ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Μάλιστα φέρεται να είχε κάνει και μια κρούση στο παρελθόν, αλλά βρήκε κλειστή πόρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής των Ουκρανών είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του Ρασβάν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη.

Πως θα τον έδινε ο Παναθηναϊκος

Σύμφωνα με τη «Real News» όλα αυτά είναι ήδη γνωστά όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια των πράσινων όπως και στον ίδιο τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε γνωστές και μη συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει ζητήσει να μη φύγει ο διεθνής άσος παρά μόνο αν ερχόταν μια εξωφρενική προσφορά την οποία ούτε το κλαμπ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσαν να αρνηθούν. Και το αφεντικό του «Τριφυλλιού», πάντως, δεν δείχνει τέτοια διάθεση επιθυμώντας και εκείνος να μην αλλάξει ο ποδοσφαιριστής του φανέλα και περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι ο Κουρμπέλης έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με την Ντιναμό Κιέβου και όποια άλλη ομάδα μπορεί να δείξει ενδιαφέρον στο άμεσο μέλλον. Τη φετινή σεζόν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει συμπληρώσει δέκα συμμετοχές οι περισσότερες εκ των οποίων είναι 90 λεπτών. Σε αυτά τα παιχνίδια ο διεθνής χαφ έχει πετύχει και ένα γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments