Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: Ο ιδιοκτήτης του «Δικέφαλου» ανάμεσα στους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: Ο ιδιοκτήτης του «Δικέφαλου» ανάμεσα στους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Ρωσίας
Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: Τι αναφέρει η έρευνα «Ηγέτης της χρονιάς για το 2020».

Δεν είναι έκπληξη. Για μια ακόμα χρονιά ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ρωσίας, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζεται ως ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός επιχειρηματίας στην περιοχή του Ροστόφ.

Στην έρευνα «Ηγέτης της χρονιάς για το 2020» που πραγματοποιήθηκε μέσω μελέτης εμπειρογνωμόνων ο όμιλος Agrokom του Ιβάν Σαββίδη κατέλαβε την 5η θέση στην κατάταξη των πιο επιτυχημένων εταιριών στη Ρωσία. Η λίστα με τις πιο σημαντικές μάρκες της ρωσικής αγοράς, επίσης, περιλαμβάνει τα προϊόντα του εργοστασίου με την επωνυμία TAVR, που ανήκει στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε ότι αυτή η έρευνα – αξιολόγηση γίνεται κάθε χρόνο.

Εν τω μεταξύ, τις ευχές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη νέα χρονιά έστειλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία μέσα από τα social media. «Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Να έχετε υγεία πάνω από όλα” ευχήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ».

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Τις δικές της ευχές έστειλε και η οικογένεια του Αντρέ Βιεϊρίνια.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους!! Να είστε χαρούμενοι και υγιείς εσείς και οι οικογένειες σας», ευχήθηκαν από κοινού τα αδέρφια Γιαννούλη.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ευχήθηκε από τη Γερμανία όπου περνά τα Χριστούγεννα.

Να σημειώσουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία τους περιμένει για προπόνηση την Κυριακή 27/12 οπότε και θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στην Θεσσαλονίκη.

Είναι πιθανό στην προπόνηση της Κυριακής να υπάρχει και ένα «νέο» πρόσωπο στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Για τον Λάζαρο Λάμπρου ο λόγος του οποίου ο δανεισμός στην Τβέντε θα διακοπεί. Ήδη οι δυο ομάδες έχουν προχωρήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και λογικά ο Λάμπρου θα είναι διαθέσιμος όταν στις 3 του Γενάρη ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments