Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Με τη «Μουρμούρα» σάρωσε στην τηλεθέαση της Πρωτοχρονιάς

Καίτη Γαρμπή: Με τη «Μουρμούρα» σάρωσε στην τηλεθέαση της Πρωτοχρονιάς
Καίτη Γαρμπή: Ο συνδυασμός ήταν απόλυτα επιτυχημένος.

Όταν μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες του είδους της συναντάει μια σπουδαία και αγαπημενη σειρά, τότε το αποτέλεσμα «σαρώνει» και στην τηλεθέαση. Αυτό συνέβη όταν η Καίτη Γαρμπή έκανε την guest εμφάνισή της στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» την Πρωτοχρονιά με πολλούς από τους τηλεθεατές να επιλέξουν να αλλάξουν τον χρόνο μαζί της, ή έστω να παρακολουθήσουν ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Με βάση τα ποσοστά που σημειώθηκαν, το τηλεοπτικό κοινό προτίμησε τη γνωστή τραγουδίστρια να του κρατήσει συντροφιά το πρώτο βράδυ του χρόνου, μέσα από την αγαπημένη σειρά του Alpha. Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή με την guest εμφάνιση που έκανε στη γνωστή σειρά, σημειώσε 25,4% στο σύνολο κοινού και 22,4% στο δυναμικό κοινό, μια σπουδαία επίδοση.

Έπειτα, ακολουθεί για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με ποσοστό 18, 7% στο γενικό κοινό και 18,6% στο δυναμικό.

Επίσης, η «Μουρμούρα» με την Καίτη Γαρμπή σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασαν το 30,9%, ενώ 3.767.000 τηλεθεατές είδαν το πρόγραμμα έστω και για 1 λεπτό.

Μάλιστα, το γεγονός δεν έμεινε απαρατήρητο και από την ίδια την τραγουδίστρια αφού το σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε: «Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που χτές φτάσατε τη Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης γιατί της αξίζει!!!

Έχει ένα φανατικό κοινό 8 χρόνια, έχουν παιχτεί πάνω από 500 επεισόδια και χτες ήταν το υπέρτατο επεισόδιο γιατί επιτέλους συναντήθηκαν όλα τα αγαπημένα μας ζευγάρια!!! Είμαι υπερήφανη που ως οικοδέσποινα τους ένωσα εγώ (νάναι καλά ο σεναριογράφος) αλλά πιό πολύ έχω ενθουσιαστεί που γνώρισα από κοντά τόσο ευγενικούς και ζεστούς ανθρώπους και τόσο σπουδαίους ηθοποιούς!

Νιώθω ευγνωμοσύνη για σάς που επιλέξατε να μας φτάσετε στην κορυφή με τόσους πολλούς εξαιρετικούς και αγαπητούς συναδέλφους στα απέναντι κανάλια. Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοτοχρονιά σε όλους μας με υγεία, ευλογία, προστασία και γεμάτη από άφθονες προσωπικές στιγμές ευτυχίας για τον καθένα μας!

Και Καλή Λευτεριά!!!».

Δείτε την ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στο Instagram

View this post on Instagram

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments