Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Πάει μόνο για δεξί μπακ η Ένωση

ΑΕΚ μεταγραφές: Πάει μόνο για δεξί μπακ η Ένωση
ΑΕΚ μεταγραφές: Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση πέρα από τη θέση του δεξιού μπακ.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε ισχυρούς τριγμούς στον οργανισμό της ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες δεν έδειξαν καν το καλύτερο τους πρόσωπο, αλλά με την ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη. Σε αυτό το παιχνίδι φάνηκαν και πάλι οι ποιοτικές ελλείψεις της ΑΕΚ σε ορισμένες θέσεις. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στη θέση του δεξιού μπακ καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ υπολογίζει μόνο στον Μιχάλη Μπακάκη που είναι ντεφορμέ όλη τη σεζόν.

Οι ώρες που ακολούθησαν μετά το ντέρμπι έφεραν πίεση για μεταγραφική ενίσχυση. Από την ΑΕΚ βγάζουν προς τα έξω ότι η απόκτηση δεξιού μπακ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η περίπτωση του Γιάννη Κότσιρα του Αστέρα Τρίπολης έχει μπει στον πάγο καθώς κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να έρθει ένας ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής από την αγορά του εξωτερικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός είναι παίκτης που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά δεν είναι Ισπανός.

Δεξί μπακ και…τέλος

Η απόκτηση του δεξιού μπακ μπορεί να θεωρείται σίγουρη, αλλά για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Με λίγα λόγια παρά το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, η εφημερίδα Livesport υποστηρίζει ότι δεν θα γίνει κίνηση για απόκτησή κεντρικού αμυντικού. Το πρόβλημα της Ένωσης στην αμυντική της γραμμή έχει επισημανθεί πολλές φορές και φαίνεται άλλωστε από τα 26 γκολ παθητικό στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες της διοργανώσεις, όπου δεν κράτησε το ποτέ το μηδέν πίσω.

Την ίδια ώρα, και ειδικότερα στις τάξεις των φιλάθλων, υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Παρά το γεγονός ότι αρκετές φωνές μιλάνε και για απόκτηση τερματοφύλακα, δεν υπάρχει στο πλάνο η απόκτηση ενός γκολκίπερ. Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτά τα νέα δεν αρέσουν στους φίλους της ομάδας καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι το μόνο πρόβλημα είναι το δεξί άκρο της άμυνας.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ζητήματα των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα παραμένουν ανοιχτά και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments