Αθλητισμός

Super League 2: «Διπλό» με το καλημέρα από τον Λεβαδειακό

Super League 2: «Διπλό» με το καλημέρα από τον Λεβαδειακό
Super League 2: Ο Λεβαδειακός μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στην χρονιά.

Με την διεξαγωγή τριών αγώνων και με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών άρχισε σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2. Ο Λεβαδειακός επικράτησε στην Άρτα με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης, με σκόρερ τους Μυτίδη (8΄, σουτ) και Μύγα (55΄, κεφαλιά). Αντίθετα, ισόπαλες έληξαν οι δύο άλλες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν σήμερα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας παραχώρησε στην έδρα του ισοπαλία 1-1 στον Διαγόρα (70′ Γκίνης σουτ – 15′ πεν. Μπαστακός) και στην Πάτρα η Παναχαϊκή με το ίδιο αποτέλεσμα στον ΑΟ Τρίκαλα (17′ Μπάτροβιτς κεφ. – 79′ Ευθυμίου κεφ.).

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Super League 2:

Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός 0-2

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας Ρόδου 1-1

Παναχαϊκή – Τρίκαλα 1-1

Χανιά – Δόξα Δράμας Αναβλήθηκε

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

14.00 Παγκρήτιο Στάδιο, Εργοτέλης – Ιωνικός

14.45 AEL FC Arena, Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη (ΕΡΤ3)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγ.)

Λεβαδειακός 3

Παναχαϊκή 1

Τρίκαλα 1

ΟΦ Ιεράπετρας 1

Διαγόρας 1

ΑΕ Καραϊσκάκης 0

Χανιά 0 -0αγ.

Δόξα Δράμας 0 -0αγ.

Εργοτέλης 0 -0αγ.

Ιωνικός 0 -0αγ

Απόλλων Λάρισας 0 -0αγ.

Ξάνθη 0 -0αγ

Super League 2: Τέλος στην αναμονή, αρχίζει η δράση

Σε σχέση με την περυσινή σεζόν, το παρών στην κατηγορία δίνουν η Ξάνθη που υποβιβάστηκε από τη Super League αλλά και οι Ιωνικός, ΟΦ Ιεράπετρας, Διαγόρας Ρόδου και Τρίκαλα που προβιβάστηκαν από τη Football League. Η Παναχαϊκή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο Λεβαδειακός του Σωτήρη Αντωνίου, αλλά και τα Χανιά του Αλέκου Βοσνιάδη προβάλουν μαζί με την Ξάνθη του Άντονι Πόποβιτς και των Αυστραλών ιδιοκτητών ως τα φαβορί για την άνοδο. Παράλληλα, ερωτηματικά υπάρχουν για την παρουσία – πλην των νεοφώτιστων – του Καραϊσκάκη, του Απόλλωνα Λάρισας και του Εργοτέλη.

Στην πρεμιέρα της Super League 2, τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (16/1) και άλλες δύο την Κυριακή (17/1), με τα φώτα να πέφτουν στο AEL FC Arena, όπου ο Απόλλων Λάρισας φιλοξενεί την Ξάνθη. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προμηνύεται και στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη να υποδέχεται τον Λεβαδειακό ενώ αβαντάζ έναντι των Τρικάλων φαίνεται να έχει η Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments