Διεθνή

Dustin Diamond: Με καρκίνο ο ηθοποιός της σειράς Saved by the Bell – Η επίσημη ανακοίνωση

Dustin Diamond: Με καρκίνο ο ηθοποιός της σειράς Saved by the Bell – Η επίσημη ανακοίνωση
Dustin Diamond: Διαγνώστηκε με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Dustin Neil Diamond, γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1977, είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, stand up κωμικός και μουσικός, γνωστός για τον ρόλο του ως Samuel «Screech» Powers στη δημοφιλή και αγαπημένη σειρά «Saved by the bell».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο Dustin Diamond διαγνώστηκε με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Ανακάλυψε ότι είναι άρρωστος όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως εξαιτίας έντονων πόνων.

«Αυτή τη στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Dustin έχει καρκίνο. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν μόλις είναι διαθέσιμες και έχουν προγραμματιστεί τα επόμενα βήματα. Εάν θέλετε να στείλετε μια κάρτα ή μια επιστολή μπορείτε να τη στείλετε», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση δίνοντας και τη σχετική διεύθυνση.

«Μπορείτε να στείλετε και email αν θέλετε. Προς το παρόν δεν δεχόμαστε αιτήματα για αυτόγραφα σε αυτή τη διεύθυνση, καθώς αυτό δεν είναι για αυτόν τον σκοπό. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του Dustin σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όλη η θετικότητα και οι προσευχές θα εκτιμηθούν», καταλήγει η ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθεί η ανάρτηση στο Facebook:

Ποιος είναι ο Dustin Diamond;

Γεννήθηκε στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, με τον πατέρα του να διδάσκει ψηφιακά ηλεκτρονικά για μια εταιρεία επεξεργασίας υπολογιστών και τη μητέρα του να είναι χειριστής υπολογιστών για την Pacific Bell.

Ο Dustin ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα από παιδί. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο ως αξιαγάπητος Samuel στην τηλεοπτική σειρά «Saved by the Bell», έναν ρόλο που έπαιξε για σχεδόν δεκατρία χρόνια.

Μάλιστα, το 2006, ο Diamond σκηνοθέτησε και κυκλοφόρησε τη δική του αισθησιακή ταινία με τίτλο « Screeched – Saved by the Smell». Ωστόσο, ο ηθοποιός δήλωσε λίγο αργότερα, σε συνέντευξή του «Where Are They Now?» στο Oprah Winfrey Network ότι δεν ήταν ο ίδιος στην εν λόγω αισθησιακή ταινία αλλά ένας άλλος άνδρας με τον οποίο έμοιαζε φοβερά.

Πέρα από ηθοποιός πάντως, είναι και μουσικός και δημιούργησε ένα εναλλακτικό metal συγκρότημα που ονομάζεται «Salty The Pocketknife». Ο Diamond έπαιξε μπάσο και έγραψε μεγάλο μέρος της μουσικής. Λίγο μετά την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ, το συγκρότημα διαλύθηκε λόγω εσωτερικών διαφωνιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments