Video

Big Brother παίκτες: Γιατί τους απαγόρευαν να μιλήσουν για κάποια γεγονότα

Big Brother παίκτες: Γιατί τους απαγόρευαν να μιλήσουν για κάποια γεγονότα
Big Brother παίκτες: Ο πρώην παίκτης παραχώρησε συνέντευξη και άφησε αιχμές για την παραγωγή.

Έπειτα από πολλά χρόνια, το Big Brother επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ένας από τους παίκτες του λοιπόν, ο Θέμης Κανέλλος ή αλλιώς «Themicorn» μετά το τέλος του ριάλιτι προέβη σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με το τηλεπαιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» και άφησε αιχμές για την παραγωγή τονίζοντας πως έχουν γίνει πράγματα στο σπίτι ανάμεσα στους συγκατοίκους για τα οποία δεν μπορούσαν να μιλήσουν οι παίκτες. Όσο για τον λόγο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος, ο «Μεγάλος Αδελφός» τους είχε απαγορεύσει να μιλούν για αυτά τα γεγονότα.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε για αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και σπίτι θα έλεγα», ανέφερε αρχικά ο νεαρός πρώην παίκτης.

Και συνέχισε ο Θέμης Κανέλλος: «Υπήρχαν πράγματα που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση». Στη συνέχεια ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε πως «η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος».

Ποιος είναι ο Θέμης Κανέλλος;

Ήταν ένας από τους παίκτες του Big Brother στον ΣΚΑΙ ο οποίος μένει στην Αθήνα με τους γονείς του και έχει κανάλι στο YouTube. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ, και στους άλλους και επάνω του, κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Θέμης είπε: «Με το μακιγιάζ ξεκίνησα να ασχολούμαι από πολύ μικρός. Από τα 15 μου, γιατί είχα κάποια σπυράκια και ήθελα να τα κρύψω και ήθελα να μη φαίνονται. Στην αρχή ξεκίνησα να βάφομαι με τα καλλυντικά της μάνας μου και μετά ξεκίνησα να αγοράζω τα δικά μου προϊόντα. Το YouTube αποφάσισα να το ξεκινήσω γιατί δεν υπήρχαν αρκετά αγόρια στην Ελλάδα τα οποία να ήταν open γκέι και ταυτόχρονα να κάνουν μακιγιάζ και να μιλούσαν κιόλας για άλλα θέματα γιατί το κανάλι μου δεν είναι μόνο για μακιγιάζ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments