Ελλάδα

Σκιέρ χιονοστιβάδα: Καταπλακώθηκε άτομο στα Γρεβενά – Μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ

Σκιέρ χιονοστιβάδα: Καταπλακώθηκε άτομο στα Γρεβενά – Μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ
Σκιέρ χιονοστιβάδα: Την όλη υπόθεση ανέλαβαν η ΕΜΑΚ και διασωστικές ομάδες που απεγκλώβισαν ένα άτομο.

Σκιέρ καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά, με αποτέλεσμα να υπάρξει η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ η οποία βρέθηκε στο σημείο.

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση στις 2.20 μ.μ., ενώ αμέσως την όλη υπόθεση ανέλαβαν η ΕΜΑΚ και οι διασωστικές ομάδες που απεγκλώβισαν ένα άτομο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το e-ptolemeos, μαζί του ήταν ακόμα δύο ή τρία άτομα που φαίνεται πως δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος σκιέρ μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα Γρεβενά. Για παράδειγμα, πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχαν οι διακοπές του Απόλλωνα Ψαρουδάκη στην Ελλάδα ο οποίος είχε έρθει για τις γιορτές από το Λουξεμβούργο όπου διέμενε και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Ο άτυχος νεαρός σκιέρ έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου του 2017 όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα με την παρέα του- δύο κοπέλες και δύο αγόρια- να είναι σοκαρισμένη. Είχαν πάει μαζί του στο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά για να κάνουν snowboard εκτός πίστας. Ο πατέρας του, μεγάλος αγγειοχειρουργός, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από το σοκ και τη θλίψη.

Η μεγάλη αγάπη για τα χιόνια και το snowboard και μια λάθος απόφαση ήταν αυτά που έκοψαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα το νήμα της ζωής του Απόλλωνα Ψαρουδάκη. Συγκλονισμένοι ήταν οι συγγενείς και οι φίλοι του. Ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης εργαζόταν ως μηχανικός επικοινωνιών στο Λουξεμβούργο ενώ σπούδασε μηχανικός επίγειων συστημάτων στην Αγγλία και είχε έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές.

Η παρέα αποφάσισε να πάει για snowboard παρά το γεγονός ότι το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό. Και μια χιονοστιβάδα ήταν αρκετή για να γίνει το κακό. Οι φίλοι του 31χρονου που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα προσπάθησαν να τον εντοπίσουν και να τον απεγκλωβίσουν. Μα δεν τα κατάφεραν και κάλεσαν τους υπαλλήλους του χιονοδρομικού κέντρου, οι οποίοι κατάφεραν να τον ανασύρουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments