Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος – Μπα: Θέλει να τους δέσει ο Μαρτίνς

Παπασταθόπουλος – Μπα: Θέλει να τους δέσει ο Μαρτίνς
Παπασταθόπουλος - Μπα: Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι δυο στόπερ του να αποκτήσουν καλή χημεία στο παιχνίδι τους.

Ημέρα ρεπό ήταν χθες στον Ολυμπιακό, αλλά όχι για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 32χρονος στόπερ ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και ανεβάζει καθημερινά στροφές, προκειμένου να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Όλα δείχνουν πως το ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν, στις 18 Φεβρουαρίου.

Άλλωστε με τον Σισέ να έχει φύγει για την Σεντ Ετιέν και τον Σεμέδο τιμωρημένο στο ματς της Ολλανδίας, ο Σωκράτης είναι αναγκαίο να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπα. Μέχρι τότε μεσολαβούν τέσσερα ματς και στα τρία επόμενα θα δούμε… αρκετό Παπασταθόπουλο. Σε ό,τι αφορά στον Ματιέ Βαλμπουενά, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αναμένεται να μείνει εκτός και για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μη βγάλει σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός.

Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία

Ο νεαρός δεξιοπόδαρος εξτρέμ, Μάτκο Μίλιεβιτς φαίνεται να έχει συζητήσει με τους αρμόδιους στον Ολυμπιακό και για αυτό οι- μέχρι στιγμής- πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στο λιμάνι λέγεται πως οι Πειραιώτες είχαν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό δεξιοπόδαρο εξτρέμ για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να «ψηθεί» και να υπογράψει εν τέλει. Και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αν και πάντα χρειάζεται επιφυλακτικότητα.

Να αναφέρουμε πως ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Εξάλλου- από πλευράς Ολυμπιακού- πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον. Πάντως, όσο αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έκαναν την περασμένη Δευτέρα ένα ραντεβού, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, αλλά και με τον πατέρα του Μίλιεβιτς. Και σε αυτό το ραντεβού συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ελληνική ομάδα, ως ελεύθερου. Αυτό, γιατί ο νεαρός βλέπει το συμβόλαιό του να τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μπορεί, από τώρα, να διαπραγματευτεί τα επόμενα βήματα στην καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments