Αθλητισμός

Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Πού είναι το πρόβλημα με την περίπτωσή του

Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Πού είναι το πρόβλημα με την περίπτωσή του
Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Φαίνεται πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Πρόσφατα ειπώθηκε πως οι Πειραιώτες είχαν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό δεξιοπόδαρο εξτρέμ Μάτκο Μίλιεβιτς για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να «ψηθεί» και να υπογράψει εν τέλει.

Ωστόσο, δεν έχει κλείσει ο Ολυμπιακός τον Μίλιεβιτς της Αρχεντίνος Τζούνιορς και σύμφωνα με πληροφορίες από σχετικό δημοσίευμα στο ΦΩΣ, ο πατέρας του ήρθε στη χώρα μας στις αρχές της εβδομάδας μαζί με τον μάνατζερ του γιου του, μίλησαν με τους Πειραιώτες, αλλά ακόμα η μεταγραφή δεν έχει κλείσει. Επίσης, δεν επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για να δει το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο και την πόλη γενικότερα.

Αντιθέτως, αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που έκανε το ταξίδι από την Αργεντινή στην Ελλάδα για να συζητήσει τη μεταγραφή του γιου του στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα που υπάρχει με τον Αργεντινό, γεννημένο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και με κροατικές ρίζες, εξτρέμ είναι τα… τροφεία.

Φαίνεται πως ζητούν κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός. Όπως γράφουν στο ΦΩΣ, ο «μπαμπάς Μίλιεβιτς έχει φύγει από την Ελλάδα πάντως και τώρα διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του γιου του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και κάτι… Μπορεί να επανέλθει ο Ολυμπιακός, καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο οι Κροάτες να δώσουν αυτά τα χρήματα. Πάντως, ο παίκτης θέλει περισσότερο Ολυμπιακό παρά Ντιναμό».

Να αναφέρουμε πως ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Εξάλλου- από πλευράς Ολυμπιακού- πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον. Πάντως, όσο αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Πάντως, οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι Πειραιώτες έκαναν την περασμένη Δευτέρα ένα ραντεβού, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, αλλά και με τον πατέρα του Μίλιεβιτς. Και σε αυτό το ραντεβού συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ελληνική ομάδα, ως ελεύθερου. Αυτό, γιατί ο νεαρός βλέπει το συμβόλαιό του να τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μπορεί, από τώρα, να διαπραγματευτεί τα επόμενα βήματα στην καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments