Ελλάδα

Ελισάβετ Μουτάφη: Στηρίζει δημόσια τη φίλη και συνάδελφό της, Λουκία Μιχαλά

Ελισάβετ Μουτάφη: Στηρίζει δημόσια τη φίλη και συνάδελφό της, Λουκία Μιχαλά
Ελισάβετ Μουτάφη: Θέση στις καταγγελίες που έκαναν εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου πήρε η ηθοποιός.

Θέση για τα όσα κατήγγειλε η Λουκία Μιχαλά εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου πήρε η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. H ηθοποιός επέλεξε να στηρίξει δημόσια την συνάδελφο της, Λουκία Μιχαλά, όπου λέει πως ήταν παρούσα στην εξομολόγηση της δεύτερης για όσα είχε υποστεί.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσίευσε ένα story στο οποίο και σχολίασε. «Φιλενάδα μου ήμουν εκεί όταν μας περιέγραψες τι είχες ζήσει… το 1999… Μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Λουκία Μιχαλά μέσω μιας κοινής ανάρτησης με τη Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη κατήγγειλαν δημόσια ότι έπεσαν θύματα γενετήσιας πράξης από τον Κώστα Σπυρόπουλο στο παρελθόν

Τι είπε ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο Κώστας Σπυρόπουλος απάντησε μέσω του δικηγόρου του με μια επίσημη αποστολή. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Οι φερόμενες πράξεις που καταγγέλλονται έχουν ένα χρόνο εκτελέσεως που ξεπερνάει την 20ετια σε όλες τις περιπτώσεις. Η καταγγελία, που είναι εν μεσώ Instagram, εμένα με ενοχλεί ιδιαίτερα σαν συνήγορο. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με καμία καταγγελία, απλά εντοπίζω κάποια πράγματα. Αφορά κάποιες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο ευρύ είναι το φάσμα αυτών των πράξεων. Συνεπώς, αν έχουμε κάποιες πράξεις, οι οποίες γίνανε 20 χρόνια πίσω, το πώς δύο άνθρωποι ερμηνεύουν την ίδια πραγματικότητα, είναι κατι το οποίο έχει πολλούς ψυχολογικούς παρονομαστές.»

Είπε αρχικά ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου και συνέχισε:

«Θα σας πω την προσωπική μου επαφή μου με τον Κώστα τον Σπυρόπουλου και είναι η άποψη που έχουν οι περισσότεροι από εμάς. Θεωρείται ένας γλυκός άνθρωπος, ένας άνθρωπος του οποίου η πόρτα είναι ανοιχτή. Αν οποιαδήποτε γυναίκα από αυτές που καταγγέλλουν αυτά τα περιστατικά, τον είχε βρει και τον είχε συναντήσει και του είχε πει: “εγώ το κουβαλώ μέσα μου, με έχεις πληγώσει, με έχεις στεναχωρήσει, μου έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα”, θεωρώ ότι αυτή η εκτονωτική διάθεση στη μεταξύ τους επαφή θα είχε λύσει όλο το θέμα. Αγαπώ τις γυναίκες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στην Ελλάδα του σήμερα εμφανίζεται

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments