Lifestyle

survivor spoiler 31 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

survivor spoiler 31 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα
survivor spoiler 31 1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνα επάθλου.

Πριν από μερικές εβδομάδες πήρε την απόφαση να αλλάξει το φορμάτ του φετινού Survivor. Η μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των δυο ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να πάψουν να υπάρχουν διάσημοι και μαχητές. Οι ομάδες έγιναν ανάμεικτες και μετονομάστηκαν σε κόκκινες και μπλε. Τα χρώματα δηλαδή που χρησιμοποιούσαν οι δυο ομάδες. Παρά τις αλλαγές και τις ομάδες που όντως είναι πιο ισάξιες η εικόνα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Η Μπλε ομάδα εξακολουθεί να μονοπωλεί τις νίκες τόσο σε αγωνίσματα επάθλου, όσο και στις ασυλίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ήδη αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου και η  Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ήδη την περασμένη εβδομάδα είχαμε δυο νέες συμμετοχές, μια για κάθε ομάδα. Οι αφίξεις θα συνεχιστούν και στα επόμενα επεισόδια. Ένας από τους παίκτες που πρόκειται να ενισχύσει την κόκκινη ομάδα είναι ο Ηλίας Μπογδάνος.

Τι θα γίνει στο αποψινό αγώνισμα

Μετά το καθιερωμένο διάλλειμα της εβδομάδας το Survivor επιστρέφει σήμερα στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ένα απαιτητικό παιχνίδι με έπαθλο φαγητό. Το μεγάλο ερώτημα αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αν θα μπορέσουν, επιτέλους, οι κόκκινοι να σηκώσουν κεφάλι. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως όχι. Τα σπόιλερ αναφέρουν ότι η ομάδα των μπλε είναι αυτή που θα κερδίσει και πάλι στέλνοντας του κόκκινους στην παραλία να φάνε μόνο ρύζι και καρύδα για άλλη μια μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόκκινη ομάδα μπορεί να έχει ανεβάσει στροφές, αλλά χάνει τους αγώνες στην λεπτομέρειες. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν κάποιοι αδύναμοι παίκτες που δεν μπορούν να φέρουν σταθερά κάποιες νίκες στην ομάδα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ανθή και ο Περικλής. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Γιώργος Κοψιδάς και η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστούν την απώλεια της Σοφίας Μαργαρίτη που τραυματίστηκε όπως φάνηκε και από το τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας.

Κατακεραύνωσε τον Κοψιδά ο Περικλής

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα ο δεύτερο δεν δίστασε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα και να στολίσει με πολλά κοσμητικά επίθετα τον συμπαίκτη και αρχηγό της ομάδας του.” Στο συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία και όχι κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση. Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δ

ηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος για αυτόν, αλλά έλεγα πως θα το θέσει τώρα. Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου» πρόσθεσε με σαφήνεια για τον Γιώργο Κοψιδά ο σχεδιαστής κοσμημάτων. «Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ότι φαίνεται είναι πολύ βλάκας! Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments