Αθλητισμός

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Παραμένει ανοιχτή η περίπτωση του

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Παραμένει ανοιχτή η περίπτωση του
Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Το θέμα του νεαρού εξτρέμ παραμείνει ανοιχτό παρά την παγωμάρα που υπήρχε πριν λίγες ημέρες.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις ομάδες να δουλεύουν κάποιες περιπτώσεις στο παρασκήνιο. Έτσι ο Ολυμπιακός προχωράει σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν επένδυση για το άμεσο μέλλον. Δηλαδή δεν μιλάμε για παίκτες που θα έρθουν για να γίνουν άμεσα βασικοί, οπότε δεν υπάρχει πίεση χρόνο ως προς αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο για να βρει “λαβράκια”.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σίγουροι ότι ο Μάτκο Μίλιεβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής για το οποίο αξίζει να γίνει επένδυση. Πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για σίγουρη μεταγραφή, αλλά στην πορεία το πράγμα στράβωσε. Ο Ολυμπιακός έβαλε την υπόθεση στην άκρη, αλλά όπως φάνηκε ήταν και μια κίνηση τακτικής. Οι πρωταθλητές όχι μόνο δεν έχουν εγκαταλείψει στην προσπάθεια, αλλά ετοιμάζουν και δυναμική επιστροφή.

Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του νεαρού

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει πλήρως την υπόθεση του 19χρονου εξτρέμ της Αρχεντόνος Τζούνιορς. Σε πρώτη φάση τα ποσά (2 εκατ. ευρώ) που ζητήθηκαν θεωρήθηκαν υπερβολικά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Μίλιεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχει και μια πρόταση με τα μισά χρήματα από ομάδα των ΗΠΑ.

Ο δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός γεννήθηκε το 2001 στο Μαϊάμι μετά τη μετακίνηση των γονιών του στις ΗΠΑ ελέω της τρομερής οικονομικής κρίσης που έπληξε την Αργεντινή, από το 1998 μέχρι το 2002. Ο παππούς του ήταν Κροάτης, με το νεαρό άσο να έχει παίξει μέχρι στιγμής στις «μικρές» εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της Αργεντινής. Έχει τη δυνατότητα ν΄ αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών είτε με αυτές τις δύο χώρες (Αργεντινή, ΗΠΑ), είτε με τη φανέλα της Κροατίας ή της Βοσνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αγωνίζεται σε μια θέση που ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές. Όχι μόνο στο ρόστερ του, αλλά και με παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους. Ακόμα και αν αποκτηθεί τελικά δύσκολα θα τον δούμε άμεσα με τα “ερυθρόλευκα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments