Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Η ασθένεια από την οποία πάσχει και την έβγαλε εκτός Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Η ασθένεια από την οποία πάσχει και την έβγαλε εκτός Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο: Δήλωσε πως στο Survivor έτρεμε και ένιωθε το σώμα της να καταρρέει, ενώ αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του τέταρτου κύκλου του Survivor. Μοντέλο, 24 ετών και με καταγωγή από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λάτρης τόσο του αθλητισμού- γενικά- όσο και των extreme sports ειδικά. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο σύντομο βιογραφικό – περιγραφή για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή.

Με το μόντελινγκ, ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΙ.

Στο Survivor μπήκε όπως δήλωσε για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο. Αλλά ξαφνικά η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με τις πρώτες ανακοινώσεις να αφορούν σε προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία της. Μάλιστα, σε συνέντευξή της, παραδέχτηκε πως χρειάστηκε ακόμα και μάσκα οξυγόνου για να αναπνέει.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα της συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε ποιο ήταν το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει και είναι αυτό που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας πως η κατάστασή της δεν της επέτρεπε καν να βρίσκεται στον ήλιο και τη θάλασσα.

Όπως εξέφρασε, τα πράγματα ήταν τόσο σοβαρά που την πρώτη φορά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε μάσκα οξυγόνου για να μπορεί να αναπνέει. «Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη, ζαλάδες… Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ μικρή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου».

«Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν και μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω και εκεί πια είπα πως αυτό δεν είναι παιχνίδι. Αν δεν έφευγα, θα με έπαιρναν με φορείο. Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση», φανέρωσε το όμορφο μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments