Αθλητισμός

Τάσος Δουβίκας: Σε ομάδα έκπληξη ο νεαρός

Τάσος Δουβίκας: Σε ομάδα έκπληξη ο νεαρός
Τάσος Δουβίκας: Προς το εξωτερικό οδεύει ο 21χρονος επιθετικός.

Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει εντύπωση στο φετινό πρωτάθλημα, με τις ικανότητες και τα προσόντα που διαθέτουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Δουβίκας που αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου αλλά συνάμα κοιτά και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 21χρονος είναι ανθεκτικός στο ξύλο, κάνει περίπου 10 χλμ ανά παιχνίδι και βρίσκει εύκολα δίχτυα ( έχει 8 γκολ σε 21 αγώνες συν 3 ασίστ).

Για τους Θεσσαλούς είναι “λίρα 100”. Τον απέκτησαν χωρίς να ξοδέψουν ούτε ευρώ, κρατώντας μάλιστα ένα 50% ποσοστό μεταπώλησης. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι τι θα γίνει με το μέλλον του. Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια του Sportime, ο Έλληνας στράικερ, δεν θα μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Δεν έκανε ποτέ 100% κλικ στον Ολαφ Ρέμπε. Άλλωστε το όνομα του ακούγεται πολύ εκτός συνόρων και η επόμενη ποδοσφαιρική του ημέρα δεν αποκλείεται να τον βρει στο εξωτερικό σε ομάδα έκπληξη.

Ο νεαρός άλλωστε έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Κέρδισε φανέλα βασικού στον Αστέρα Τρίπολης πριν ενηλικιωθεί και το όνομά του έχει ούτως ή άλλως απασχολήσει ομάδες από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ταχύτητα, η αίσθηση του χώρου και η αντίληψη τον χαρακτηρίζουν. Αυτά σε συνδυασμό με το φοβερό κορμί μέσα στην περιοχή του δίνουν τις δυνατότητες για μια μεγάλη καριέρα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο δημοσίευμα της Live Sport ήθελε τον παίκτη να τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να μετακομίζει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. «Η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα μπορεί να έγινε πιο… ήσυχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει κάτι. Ο δρόμος του θα είναι προς Τούμπα αλλά όταν θα φοράμε… κοντομάνικά. Θα παίξει έξι μήνες ακόμα στον Βόλο και θα έρθει με την έναρξη της προετοιμασίας στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός φορ τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και σε ετήσιες απολαβές και σε χρονική διάρκεια συμβολαίου» έγραφε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Το who is who του παίκτη:

Ο Τάσος Δουβίκας, γεννημένος τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΝΠΣ Βόλος. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μια εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μια νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017 με 2018.

Λίγο αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018 με 2019. Έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας: Νέων με δέκα συμμετοχές και οχτώ γκολ, και Ελπίδων, με 9 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments