Ελλάδα

Γιώργος Κωνσταντίνου Μάρω Κοντού: Πρωταγωνιστές σε σποτ για τον εμβολιασμό

Γιώργος Κωνσταντίνου Μάρω Κοντού: Πρωταγωνιστές σε σποτ για τον εμβολιασμό
Γιώργος Κωνσταντίνου Μάρω Κοντού: Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους.

Δύο λατρεμένοι ηθοποιοί, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, είναι οι πρωταγωνιστές του σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού που έχει ήδη ξεκινήσει.

Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσουν ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, στο σποτ του υπουργείο Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο… καπελάκι του κ. Κωνταντίνου.  «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι; Τη μασκούλα μου!», ακούγεται να λέει ο κ. Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται, ενώ το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Καινούρια τώρα Ζωή» που παίζει στο σποτ δίνει μια αίσθηση από άλλη εποχή.

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετική του δημοσίευση στο Twitter και στο Facebook, τις οποίες συνοδεύει από το ανάλογο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Το υπουργείο Υγείας συνεχίζει την καμπάνια στα social media για τον εμβολιασμό, παρακινώντας τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους μεσήλικες να εμβολιαστούν. Με κεντρικό μήνυμα ότι «το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής», η Πολιτεία παρακινεί όλες τις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν τώρα, να μην αμελήσουν το ραντεβού τους, καθώς είναι ένα ραντεβού ζωής.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου άνοιξε και η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τις ηλικίες 75 έως 79. Στόχος για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, όπως έχει δηλώσει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, είναι να ξεκινήσει εμβολιασμός στις 15 Φεβρουαρίου.

Ήδη, από τις 10 Φεβρουαρίου έχει ανοίξει και η πλατφόρμα για τις ηλικίες 60 έως 64 ετών που θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν το εμβόλιο της AstraZeneca, του οποίου 45.000 δόσεις έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της Astra Zeneca, θα αρχίσουν από τις 15 του μήνα. Σημειώνεται ότι οι εμβολιασμοί σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες θα γίνονται παράλληλα με αυτούς των πολιτών ηλικίας 80 με 84 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments