Ελλάδα

Άνδρας βγήκε γυμνός στην Αθήνα και χόρευε στα χιόνια – Το video που έγινε viral

Άνδρας βγήκε γυμνός στην Αθήνα και χόρευε στα χιόνια – Το video που έγινε viral
Γυμνός άνδρας Αθήνα: Ο συγκεκριμένος δεν φοβήθηκε τη «Μήδεια» και το μεγάλο ψύχος που έφερε.

Η κακοκαιρία Μήδεια έχει «παγώσει» όλη τη χώρα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν κάνουν πίσω. Μπορεί η «Μήδεια» να έφερε τα χιόνια ακόμα και μπροστά στο Σύνταγμα, αλλά ένας άνδρας δεν υπολόγισε τίποτα. Βγήκε γυμνός στους δρόμους της πρωτεύουσας και άρχισε να χορεύει.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο σε όλο το ίντερνετ

Ο άλλος που έγινε viral είναι ο Νορβηγός πρέσβης στην Αθήνα με την ανάρτηση που έκανε για υπάλληλο της πρεσβείας. Ο Φρόντε Όβερλαντ Άντερσεν δεν έχει προφανώς θέμα με αυτόν τον καιρό, καθώς του θυμίζει τη χώρα του. Μπορεί για εμάς η βαρυχειμωνιά των τελευταίων ωρών να αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους Σκανδιναβούς. που εργάζονται εδώ, όπως ο κ. Άντερσεν.

Οι Νορβηγοί εργαζόμενοι στην πρεσβεία της χώρας στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι στο χιόνι. Αυτό επισήμανε στο Twitter ο κ. Άντερσεν.

«Το χιόνι στην Αθήνα δεν είναι πρόβλημα. Η συνάδελφός μου Μαρίτ καθώς φτάνει στη νορβηγική πρεσβεία σήμερα το πρωί!», γράφει σε tweet του, δείχνοντας μια γυναίκα να μετακινείται με σκι.

Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε σκι και ο ίδιος στη Φιλοθέη!

Χιονάνθρωπος διαδηλωτής έξω από τη Βουλή

Επίσης, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι κάτοικοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φτιάξουν χιονάνθρωπους. Ο χιονάνθρωπος διαδηλωτής τράβηξε όμως τα βλέμματα αφού φτιάχτηκε στο Σύνταγμα μπροστά από το κτίριο της Βουλής. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ο χιονάνθρωπος βρίσκεται στην πάνω πλευρά της πλατείας κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή.

Ο συγκεκριμένος χιονάνθρωπος φτιάχτηκε από τα μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου που παρά την κακοκαιρία, βρέθηκαν μπροστά στο κοινοβούλιο να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο που συζητούσαν οι βουλευτές.

Δείτε χαρακτηριστική ανάρτηση

Δείτε τους διαδηλωτές έξω από τη Βουλή παρά την τρομερή παγωνιά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments