Lifestyle

Σία Κοσιώνη: Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Σία Κοσιώνη: Η εμφάνιση που συζητήθηκε
Σία Κοσιώνη: Πέρα από την ίδια, δημοσίευσε και μια φωτογραφία του γιου της.

Τη χιονισμένη ημέρα της ευχαριστήθηκε η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε η ίδια στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πολύ καλά ντυμένη, δίχως να ξεχνά να φορέσει τη μάσκα της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και το καπέλο για να προστατευτεί από το κρύο.

«Ευτυχώς βλέπω τουλάχιστον», ήταν το δικό της σχόλιο που συνόδευε την ανάρτησή της ενώ οι ακόλουθοί της έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους comments στη δημοσίευση. «Ματάρες», «κούκλα» και «αχ αυτά τα μάτια» ήταν μερικά από τα σχόλια των followers της.

Και πρόκειται για μια εμφάνιση πολύ στιλάτη που συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Η Σία Κοσιώνη πάντως, φωτογράφισε και τον γιο της, την ώρα που εκείνος έπαιζε στο χιόνι την ώρα που η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει κάνει ήδη την επέλασή της και στην Αθήνα με πολλούς celebrities να κάνουν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Για την προσωπική και οικογενειακή ζωή της Σίας Κοσιώνη, η οποία γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα «New Media, Information and Society», στο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του αθλητικογράφου Μιχάλη Λεάνη, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2013.

Σήμερα, είναι παντρεμένη με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Σημειώνεται ότι άρχισε τη σταδιοδρομία της από τη Θεσσαλονίκη στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στον τύπο. Μάλιστα, στην Αθήνα, από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» της ΕΡΤ. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό και η επόμενή της συνεργασία ήταν με την εφημερίδα «SportDay», όπου ανέλαβε τη στήλη Media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments