Ελλάδα

Πέθανε ο Παναγιώτης Συρόπουλος

Πέθανε ο Παναγιώτης Συρόπουλος
Παναγιώτης Συρόπουλος: Ο γνωστός αθλητικογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Σε ηλικία μόλις 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Συρόπουλος. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11:00 το πρωί στο Πάρκο Κυψέλης (Ξάνθης)

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο αθλητικός δημοσιογράφος και ανταποκριτής πολλών μέσων ενημέρωσης στην Ξάνθη είχε υποβληθεί σε επέμβαση, μετά από έμφραγμα το προηγούμενο Σάββατο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο και νοσηλευόταν στην εντατική, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ήταν ένας από τους πιο έμπειρους και αγαπητούς ρεπόρτερ της Ξάνθης μεταδίδοντας παιχνίδια της ραδιοφωνικά για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Το 2015 είχε βραβευτεί από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για τη συνέντευξη του με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων με τίτλο «Θα προσεύχομαι για την Ξάνθη», που έγινε στα πλαίσια της παρουσίας της Skoda Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΟΞ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου. Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πολλά είναι τα ΜΜΕ που στέλνουν συλλυπητήρια στην οικογένειά του. «Ειλικρινή συλλυπητήρια απο την οικογένεια της «Θ» και της Thraki.com.gr, στους οικείους του», αναφέρει το σάιτ της Θράκης.

To thrakisports.gr, που είχε μεταδώσει και την έκκληση των φίλων του Παναγιώτη Συρόπουλου για αίμα όσο νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό, θυμίζει: «Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές της μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο».

Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους του…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments