Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: 1-1

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: 1-1
Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Και αυτός ο αγώνας, από τα ματς της ημέρας, έληξε ισόπαλος.

Ισόπαλο έληξε το ματς για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Χωρίς νικητή έληξε λοιπόν, το αθηναϊκό ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου, μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς που μάλλον θα… ξεχαστεί εύκολα. Ο Βέλεθ έδωσε το προβάδισμα για τους «πράσινους» στο 58ο λεπτό, ενώ ισοφάρισε μετά από 15 λεπτά ο Λιβάι Γκαρσία με ένα «προσωπικό» γκολ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14ο λεπτό, από κόρνερ του Μολό κι απομάκρυνση του Νεντελτσεάρου, ο Μολό έπιασε με τη μία ένα σουτ έξω απ’ την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασιάδης στην πρώτη τελική του Παναθηναϊκού στο ματς. Στο 19ο λεπτό, η ΑΕΚ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ’ την άμυνα του Παναθηναϊκού, η μπάλα κατέληξε στον Σιμάνσκι που σούταρε προς την εστία, με τον Νεντελτσεάρου να προσπαθεί να κάνει τακουνάκι, πιάνοντας… αέρα και τον Διούδη να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να φτάνει στο γκολ στην πρώτη στατική φάση που «εκτελέστηκε» σωστά. Στο 58ο λεπτό από φάουλ του Μαουρίσιο, ο Νιάς πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Βέλεθ, αφού στόπαρε κι έκανε ντρίμπλα και σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αθανασιάδη κάνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Στο 90ο λεπτό, από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη κι εκτέλεση του Νιάς πέφτοντας ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνία του και με υπερένταση μπλόκαρε σταθερά, στην τελευταία «καθαρή» ευκαιρία του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (85ο λεπτό Βιγιαφάνιες), Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (78ο λεπτό Καρλίτος), Καμπετσής, Ιωαννίδης (78ο λεπτό Χατζηγιοβάνης).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (67ο λεπτό Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (90ο λεπτό + 1ο λεπτό Χριστόπουλος).

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments