Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Κανένα πρόβλημα με Σέφιλντ

Λίβερπουλ: Κανένα πρόβλημα με Σέφιλντ
Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» πέρασαν με 2-0 από το «Μπράμαλ Λέιν».

Με 0-2 έληξε το ματς μεταξύ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, υπέρ της δεύτερης, δείχνοντας πως σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται μία από τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του κόσμου, η ουραγός της Premier League δεν μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» πέρασαν με 2-0 από το «Μπράμαλ Λέιν» απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και μείωσαν τη διαφορά από την τέταρτη θέση και τη Γουέστ Χαμ στους δύο βαθμούς, ενώ βρίσκονται στο -1 από την Τσέλσι. Η ιστορία της συνάντησης γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, καθώς το πρώτο είχε ολοκληρωθεί στο «μηδέν». Τρία λεπτά από την έναρξη της επανάληψης, ο Κέρτις Τζόουνς άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ, ενώ στο 64ο λεπτό ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έβαλε την ασφαλιστική δικλείδα στη νίκη της ομάδας του.

Πώς τα πάνε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Άρσεναλ;

Σημειώνεται πως χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής στην Αγγλία, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε ούτε τους «κόκκινους διαβόλους» ούτε τους «μπλε», αφού οι πρώτοι είδαν τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι να ανοίγει στους 12 βαθμούς, ενώ οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά από τη Λίβερπουλ που ακολουθεί (στο -4), ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στην Τσέλσι (49ο λεπτό), αλλά ο Ντε Χέα έσωσε τη Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια του Ζίγιεκ και το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος, ακριβώς όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο.

Νωρίτερα, ύστερα από δύο συνεχείς ήττες στην Premier League, η Τότεναμ επέστρεψε στα «τρίποντο», κάνοντας… φύλλο και φτερό την Μπέρνλι με το εμφατικό 4-0. Έχοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ σε μεγάλα… κέφια, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο ημίωρο χάρη στα γκολ του Ουαλού επιθετικού Κέιν και του Λούκας. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπέιλ σημείωσε ακόμη ένα γκολ και οι «Σπερς» πλησίασαν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Επίσης, η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League (11 και 18 Μαρτίου), έδειξε ότι αρχίζει πλέον να… συνέρχεται αγωνιστικά, πλησιάζοντας τις θέσεις της Ευρώπης. Και τρία 24ωρα μετά την πρόκρισή της στους «16» του Europa, με ανατροπή επί της Μπενφίκα, έκανε ακόμη μία ανατροπή, αυτή τη φορά στο «King Power Stadium» επί της Λέστερ, την οποία νίκησε με 3-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments