Ελλάδα

Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Σοβαρότατες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» έρχονται στο φως.

Διερεύνηση σοβαρών καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση Λιγνάδη ολοένα και περισσότερες καταγγελίες δημοσιοποιούνται.

Σύμφωνα με το OΡΕΝ, έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών. Μάλιστα, έχει διαταχθεί και έχει γίνει ΕΔΕ και το πόρισμα δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ο καταγγελλόμενος έχει τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του από την περασμένη Πέμπτη και αύριο αναμένεται να περάσει στο πειθαρχικό συμβούλιο και οι σχετικοί φάκελοι θα διαβιβαστούν στην εισαγγελία και στην υγειονομική περιφέρεια. Από την πλευρά του, το Υπουργείο Υγείας έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, διαμηνύοντας πως δεν υπάρχει καμία ανοχή σε παραβιαστικά και κακοποιητικά περιστατικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments