Video

House of Fame αποχώρηση: Ποιος έφυγε

House of Fame αποχώρηση: Ποιος έφυγε
House of Fame αποχώρηση: Ένα άτομο έφυγε και ανακοινώθηκαν ποιες είναι οι παίκτριες που είναι υποψήφιες για αποχώρηση από το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας.

Η αποχώρηση από το House of Fame το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου ήταν μία έντονη διαδικασία, με τους παίκτες που έχουν μπει στο σπίτι και συμμετέχουν στο μουσικό σόου του ΣΚΑΙ να θέλουν να κάτσουν όσο περισσότερο μπορούν. Η Ελένη Φουρέιρα, αν και υπέρλαμπρη σε μια ακόμη εμφάνιση, ήταν πολύ σοβαρή και συμμερίστηκε το άγχος όσων διαγωνίζονται.

Το Live Concert του House of Fame, είχε από όλα το βράδυ της Παρασκευής: Μία εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα, έξυπνες ατάκες από όλους τους κριτές, σαφώς μπόλικο τραγούδι, εννοείται πολύ χορό, αρκετές εντάσεις και την αναμενόμενη πρώτη αποχώρηση.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας από τη μεριά τους, βγήκαν στη σκηνή έχοντας κάνει σκληρή προετοιμασία για μία εβδομάδα, έχοντας λάβει την καθοδήγηση των δασκάλων τους και προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο stage. Άλλοι τα κατάφεραν και άκουσαν πολύ θετικά σχόλια, ενώ άλλοι απογοητεύτηκαν αρκετά από την κριτική που εισέπραξαν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος βρέθηκαν στις θέσεις τους έτοιμοι να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών και την πρόοδο που σημείωσαν την τρίτη εβδομάδα παραμονής τους στη Μουσική Ακαδημία. Και παρότι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ανεβαίνοντας στη σκηνή και βάζοντας τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, το πάρτι τελείωσε, γιατί κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Η παρουσιάστρια του House of Fame λοιπόν, Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το άτομο που έπρεπε να αποχωρήσει και ήταν Άλεξ Μάντη. Όσο για το ποιοι είναι οι παίκτες προς αποχώρηση στο επόμενο Live, είναι τρεις γυναίκες και πρόκειται για την Αλεξάνδρα, την Πηνελόπη και την Αναστασία. Αυτό σημαίνει ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει μια εβδομάδα στη διάθεσή του προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου από το House Of Fame. Πάντως, να σημειωθεί πως η Πηνελόπη και η Αναστασία είχαν ψηφιστεί νωρίτερα από τους συμφοιτητές τους και έτσι αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από τη συνολική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments