Διεθνή

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο
Καπιτώλιο: Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν. Το κτίριο έχει αποκλειστεί. Δείτε βίντεο.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στο Καπιτώλιο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, όπως αναφέρει το Reuters. Θυμίζουμε ότι λόγω των γεγονότων της πρόσφατης εισβολής στον χώρο, εκεί θα βρίσκεται μέχρι και τον Μάιο η Εθνοφρουρά.

Όπως αναφέρει η New York Post, τουλάχιστον δύο αστυνομικοί είναι τραυματισμένοι αφού χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο που παρέσυρε περίφραξη. Υπάρχουν, βέβαια, άλλα δημοσίευματα που αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς αφού επικρατεί σύγχυση.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, έχει γίνει σύλληψη τουλάχιστον ενός υπόπτου, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Το συμβάν έγινε στη βορειοανατολική πλευρά του Καπιτωλίου, μεταξύ του κεντρικού κτιρίου και των γραφείων της Γερουσίας.

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ σε καθεστώς lockdown έχει τεθεί το Καπιτώλιο, τρεις μήνες μετά τα έκτροπα που προηγήθηκαν. Δείτε κι άλλο βίντεο όπου ο Τζέικ Σέρμαν αναφέρει ότι ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε στην ανατολική πλευρά του Καπιτωλίου, κάτι που δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του.

O Τζος Μαργκόλιν αναφέρει με σκωπτικό τρόπο ότι σήμερα δεν είναι 6 Ιανουαρίου, αναφερόμενος στην εισβολή στο Καπιτώλιο. «Οι περιφράξεις λειτούργησαν, για αυτό τον λόγο βρίσκονται εκεί».

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία του Καπιτωλίου αναφέρει ότι τόσο ο δράστης που έχει συλληφθεί, όσο και οι τραυματισμένοι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments