Lifestyle

Iωάννα Μπέλλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Ντουμπάι

Iωάννα Μπέλλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Ντουμπάι
Iωάννα Μπέλλα: Το μοντέλο βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο Ντουμπάι και πήγε πολύ καλά επαγγελματικά με διαφημιστικά, φωτογραφήσεις και promotion.

Με λίγες καλές της φίλες γιόρτασε Η Iωάννα Μπέλλα στο Ντουμπάι τα γενέθλιά της η εντυπωσιακή καλλονή. Χωρίς να δημοσιεύσει πολλά post στο Instagram παρατηρήσαμε την τούρτα αλλά και τον στολισμό στο δωμάτιό της που ήταν γεμάτο μπαλόνια και έναν μεγάλο λούτρινο αρκούδο. Η Ιωάννα Μπέλλα έκλεισε τα 25 της χρόνια και είναι πραγματικά στα καλύτερά της. Η Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο Ντουμπάι και πήγε πολύ καλά επαγγελματικά με διαφημιστικά, φωτογραφήσεις και πολύ promotion.

Iωάννα Μπέλλα: Δείτε τα λαμπερά γενέθλια

Θα επιστρέψει λίγο στην Ελλάδα για κάποιες υποχρεώσεις που έχει στα Media και θα φύγει αμέσως για Λονδίνο που έχει κλείσει μια μεγάλη καμπάνια. Να της ευχηθούμε χρόνια καλά με υγεία και επιτυχίες.

Η Ιωάννα Μπέλλα, γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης. Σταμάτησε όμως εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα σε νυχτερινό μαγαζί.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

Συνεργάζεται με τα εξής πρακτορεία μοντέλων: The Legion MGT (Ελλάδα), WiLD Management (Ηνωμένο Βασίλειο), Next Model Management (ΗΠΑ / Μαϊάμι), Artroom Model Managment (Τουρκία), Anokhi Talent Managment (Ινδία) και Wilhelmina (Ντουμπάι).

Εντυπωσιακή σε κάθε της ανάρτηση

Στο Next Top Model οι ψήφοι των κριτών ήταν ως εξής: Από την Ηλιάνα ήταν «ναι», από τη Βίκυ «ναι», από τον Άγγελο «όχι« και τον Δημήτρη «όχι». Και μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά λίγες ημέρες μετά η Ιωάννα βρέθηκε στα καλλιστεία όπου κέρδισε τον πρώτο τίτλο αυτόν της Star Hellas 2018. Και πλέον κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη.

Μάλιστα, φροντίζει να ενημερώνει τους κοντά 600 χιλιάδες ακολούθους της τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για στιγμές της καθημερινότητάς της. Και η πρόσφατη- πριν από μια εβδομάδα περίπου- ανάρτησή της με μαύρο κορμάκι σαρώνει στο Instagram έχοντας συγκεντρώσει παραπάνω από έξι χιλιάδες likes:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments