Πως Να

Μείγμα για πανάρισμα: Πώς θα γίνει τραγανό

Μείγμα για πανάρισμα: Πώς θα γίνει τραγανό
Μείγμα για πανάρισμα: Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχει κανείς το πιο νόστιμο και τραγανό πανάρισμα σε οποιοδήποτε κομμάτι κρέας ή ψαριού.

Πρέπει να ακολουθείται μια ορισμένη διαδικασία για το μείγμα για πανάρισμα, είτε είναι σε κρέας είτε σε ψάρι. Συνήθως βέβαια, μικροί και μεγάλοι, λατρεύουν το παναρισμένο σνίτσελ κοτόπουλο αν και συχνά γίνεται και με ψάρι, όπως είναι ο μπακαλιάρος ή η γλώσσα. Πάντως, αν τυχόν είναι κανείς λάτρης της ιταλικής κουζίνας, εδώ έχουμε χρήσιμα tips για το σωστό βράσιμο ζυμαρικών καθώς και για την κατάλληλη δοσολογία στη σάλτσα ντομάτας για πίτσα.

Ωστόσο, αν επιλέξετε παναρισμένο σνίτσελ κοτόπουλο για παράδειγμα, με αυτόν τον τρόπο θα ππετύχετε το πιο νόστιμο και τραγανό αποτέλεσμα. Αυτά τα υλικά που θα χρειαστούμε, είναι αλεύρι, φρυγανιά, δύο αυγά και κομμάτια κρέατος ή κοτόπουλου ή ψαριού, ανάλογα με την προτίμηση του καθενός. Για αρχή παίρνουμε τρία ρηχά και πλατιά πιάτα ή ταψάκια. μείγμα για πανάρισμα

Μείγμα για πανάρισμα: Η διαδικασία για τραγανή και νόστιμη κρούστα

Στο πρώτο βάζουμε το αλευράκι μας και ρίχνουμε και τα μπαχαρικά μας, το αλάτι και το πιπέρι, όπως άλλωστε αρμόζει στις περισσότερες συνταγές, ίσως όμως, μπορούμε να βάλουμε και μοσχοκάρυδο. Στο δεύτερο χτυπάμε δύο αυγά. Η ποσότητα βέβαια είναι ανάλογη με την ποσότητα που θέλουμε να πανάρουμε. Προσθέτουμε αν το επιθυμούμε και λίγο γάλα ή λίγο νερό. Στο τρίτο πιάτο βάζουμε την τριμμένη μας φρυγανιά. Εναλλακτικά υπάρχει η πρόταση να βάλουμε τριμμένο παξιμάδι, τριμμένα κορν φλέικς, να προσθέσουμε λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή τυρί ή ό,τι άλλο μας αρέσει.

Βουτάμε το κομμάτι του κρέατος ή του ψαριού, διαδοχικά στα τρία πιάτα. Πρώτα στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά. Ένα μικρό tip σε αυτή τη φάση της συνταγής είναι στο τέλος, του δεύτερου πιάτου αφού το έχουμε βουτήξει στο αυγό, να το σηκώσουμε και να αφήσουμε το πολύ αυγό να τρέξει. Στην περίπτωση που δεν θέλουμε να κάνουμε τα χέρια μας χάλια, χρησιμοποιούμε ένα πιρουνάκι για να πιάνουμε το κρέας ή το ψάρι μας. Κάθε κομμάτι που περνάμε από τα τρία υλικά, το αφήνουμε σε πιατάκι δίπλα να περιμένει. Όταν τα έχουμε έτοιμα, τα βάζουμε στο τηγάνι. Θα έχουμε πεντανόστιμο κρέας ή ψαράκι με μια τραγανή και νόστιμη κρούστα από έξω.

μείγμα για πανάρισμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments