Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπαν για το μέλλον του Μπαρτζώκας και Πρίντεζης

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπαν για το μέλλον του Μπαρτζώκας και Πρίντεζης
Βασίλης Σπανούλης: Όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Τι δήλωσαν Μπαρτζώκας και Πρίντεζης.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε μόλις έναν πόντο στην αποψινή νίκη του Ολυμπιακού με 82-75 επί της Χίμκι, αλλά μοίρασε 9 ασίστ, δείχνοντας ότι πάντα μπορεί να βοηθήσει. Ο Ολυμπιακός είχε έτσι κι αλλιώς αποκλειστεί από τα play offs, ενώ κατετάγη 12ος στη φετινή Euroelague.

Μετά το παιχνίδι, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα όχι μόνο για τον αγώνα, αλλα και για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Καταλαβαίνω ότι για όλους είναι πολύ σημαντικό να μάθουν τι θα γίνει με τον Σπανούλη. Είναι λογικό να συζητιέται, βλέπω και τα άρθρα.

Δεν θέλαμε να τον πιέσουμε να συζητήσουμε τώρα, θα πάρει την απόφαση με την οικογένειά του, μετά θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες, θα ληφθεί υπ’ οψιν και η γνώμη μου.

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπαν για το μέλλον του Μπαρτζώκας και Πρίντεζης

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπαν για το μέλλον του Μπαρτζώκας και Πρίντεζης

Ο Πρίντεζης είναι μια άλλη περίπτωση. Η ομάδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με εκείνο του παρελθόντος. Η Euroleague αλλάζει, το μπάσκετ αλλάζει χρόνο με τον χρόνο. Το παιχνίδι θέλει ένταση και θέλει αθλητικότητα, είναι πολλά τα παιχνίδια για τους βετεράνους, κανείς δεν ξέρει αν του χρόνου θα έχουμε πρωτάθλημα. Για τους δύο αυτούς παίκτες θα μάθετε λίγο αργότερα, αφού συζητήσουμε στα εσωτερικά της ομάδας».

O Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ακόμη «Θα είναι κρίμα να σταματήσει ο Σπανούλης σε ματς σε άδειο γήπεδο, αλλά αν ο Covid-19 είναι για άλλα πέντε χρόνια, θα σταματήσει στα 45; Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται standing ovation, αλλά το μπάσκετ όλοι εσείς και οι φίλαθλοι το βλέπετε συναισθηματικά, εγώ θα το δω ρεαλιστικά, είμαι υποχρεωμένος, γιατί εμένα θα κράζετε μετά όλη τη χρονιά».

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τον εαυτό του: «Τα συναισθήματα είναι κάπως περίεργα γιατί τελειώσαμε τη σεζόν νωρίς και δεν καταφέραμε να περάσουμε στα playoffs της EuroLeague. Όλοι ξέρουν αυτή την κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει, αλλά είναι απόφαση της διοίκησης όσον αφορά το δικό μου μέλλον. Εάν με θέλουν στην ομάδα, θα συνεχίσω να είμαι εδώ, πάντα αυτό έλεγα. Ο σύλλογος όμως είναι πάνω απ’ όλους κι από όλα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments