Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΛ: 0-1

Ατρόμητος – ΑΕΛ: 0-1
Ατρόμητος - ΑΕΛ: Σημαντική νίκη για την παραμονή της στην 1η κατηγορία πέτυχε η ΑΕΛ, επικρατώντας με 0-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος αν και γηπεδούχος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τους «βυσσινί». Έτσι η ΑΕΛ, έκανε ένα σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Νωρίτερα, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, ενώ ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1. Ατρόμητος - ΑΕΛ

Ατρόμητος – ΑΕΛ: H εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μουδιασμένα, ψάχνοντας να βρουν τα πατήματά τους. Πολύ συγκινητική ωστόσο ήταν η αφιέρωση των παικτών των γηπεδούχων στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάζει μίνιμουμ για έξι μήνες από τα γήπεδα. Ο Ουμπίντες κατά την είσοδο των δύο ομάδων, κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα με το όνομα του, αναφέρει το sport24.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο γήπεδο. Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι η ευκαιρία του Ακούνια στο 20′, ο οποίος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Μανδά. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 38′ με τον Γκάλο να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, και τον Νάγκι να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ με το ένα χέρι.

Ατρόμητος - ΑΕΛ

Στο 41′ οι “βυσσινί” πήραν κεφάλι στο σκορ

Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Στίφλερ από κοντά έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο ο Μανούσος είδε την προσπάθεια του με το κεφάλι, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Ουμπίντες από τα δεξιά να καταλήγει στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αγκάγιεφ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την προσπάθειά του να περνάει παράλληλα από το αντίπαλο τέρμα. Οι Περιστεριώτες είχαν κάποιες τελικές χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς ο Νάγκι επενέβη όπου χρειάστηκε, με αποτέλεσμα οι “βυσσινί” να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments