Video

Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισε» η Ρίτσα Μπιζόγλη

Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισε» η Ρίτσα Μπιζόγλη
Γιώργος Καραϊβάζ: H Ρίτσα Μπιζόγλη συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια του δελτίου του ANT1, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στον αστυνομικό ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, κηδεύτηκε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, σε κλίμα οδύνης. Σε μία συγκινητική στιγμή στο δελτίο του ANT1 όπου μιλούσε ο Γιώργος Παπαδάκης, έκανε μία αναφορά στον αγαπητό δημοσιογράφο με την Ρίτσα Μπιζόγλη να «λυγίζει» στον αέρα.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκίνηση της οικογένειάς του

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης που είχε κληθεί να σχολιάσει την επικαιρότητα, ζήτησε να κάνει μια αναφορά στο θέμα. «Θα το πω, δεν μπορώ να μην το πω. Ο Γιώργος πρέπει να είναι περήφανος από εκεί ψηλά για το παλικάρι του» ανέφερε ο πολύπειρος παρουσιαστής. Τη στιγμή εκείνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Γιώργος Καραϊβάζ

«Λύγισε» από τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη και από τη συναισθηματική φόρτιση. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τόσο εμφανής καθώς ακόμα και όταν προχώρησε με τη θεματολογία του δελτίου, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

Ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του, Δημήτρη, «ράγισε καρδιές» ενώ μιλούσε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον πατέρα του, ο οποίος όπως τόνισε «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Όταν βγήκε η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», συγκινώντας όλους όσοι ήταν στο σημείο.

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε σε ανάρτησή της η αδερφή του στα social media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments