Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Οι Αρχές είναι κοντά στη σύλληψη του δράστη

Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Οι Αρχές είναι κοντά στη σύλληψη του δράστη
Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρο έναν άνδρα που ανήκει στο γνώριμο περιβάλλον της 25χρονης.

Οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 25χρονης που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στρέψει την προσοχή της σε έναν άνδρα που ανήκει στο γνώριμο περιβάλλον της νεαρής γυναίκας. Μόλις χθες αναγνωρίστηκε ως χλωρίνη το υγρό με το οποίο είχε εμποτιστεί το πανί που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ενώ η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι μέχρι αύριο θα έχουν «φωτίσει» όλες τις πλευρές της υπόθεσης και πρόκειται να προβούν στη σύλληψη του άνδρα που έχει συγκεντρώσει τις υποψίες τους ως τον δράστη της επίθεσης.

Ο άνδρας φέρεται να ανήκει στο γνώριμο περιβάλλον της 25χρονης γυναίκας και είναι κάτοικος Αθηνών. Η επίθεση έγινε εξαιτίας των προσωπικών διαφορών που είχαν η έγκυος και ο δράστης, ο οποίος την έριξε κάτω κι έπειτα τοποθέτησε το πανί με την χλωρίνη στο πρόσωπό της, προκαλώντας της εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη.

ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της επίθεσης

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο όπου έγινε η νέα φρικιαστική επίθεση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Αρχικά οι γιατροί δεν είχαν ξεκαθαρίσει από τι ακριβώς καυστικό υγρό προήλθαν τα εγκαύματα, όμως πλέον γνωρίζουν ότι επρόκειτο για χλωρίνη. Αμέσως μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη γυναίκα πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η εγκυμοσύνη της δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments