Lifestyle

Survivor spoiler 16/04: Προβλήματα για τον Ασημακόπουλο

Survivor spoiler 16/04: Προβλήματα για τον Ασημακόπουλο
Survivor spoiler 16/04: Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, ενώ σήμερα 16/4 υπάρχει και ένα νέο spoiler για το παιχνίδι. Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης (14/4) έχει αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου από το ριάλιτι. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι την Πέμπτη, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι δεν θα μιλήσει ξανά για το Survivor, λόγω της κριτικής που έχει δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δείχνει να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από το παιχνίδι. Ακόμη, ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα μυστικό του Τριαντάφυλλου, του παίκτη που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την παρουσία του.

Survivor spoiler 16/04:  Τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το Survivor

Όσο το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του όλο και περισσότεροι παίκτες αναμένεται να βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έχει πιεστεί ψυχολογικά και αυτό είναι εμφανές. Το τελευταίο καιρό μάλιστα προσπαθεί να βρει τον εαυτό του αλλά δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα να έχει πέσει και αγωνιστικά. Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο από το τηλεοπτικό κοινό.  Αρχικά ήταν με τον Κόρο, από την μπλε ομάδα και στην συνέχεια στη κόκκινη, μετά έκραζε την Ελευθερία και τον Αλέξη, ένα φεγγάρι έκανε παρέα με τον Τριαντάφυλλο και μετά τσακώθηκε.

Τώρα τον βλέπουμε ξανά να κάνει παρέα με τα παιδιά αυτά και να έχει αφήσει στο περιθώριο τον Κόρο.  Αργά ή γρήγορα η δύσκολη ώρα της ψηφοφορίας θα φτάσει για όλους τους παίκτες του Survivor και για τον Γιώργο φαίνεται ότι έφτασε. Πλέον όλες οι κοπέλες (και της μπλε αλλά και της κόκκινης ομάδας) έχουν ατομική ασυλία επομένως την επόμενη βδομάδα οι υποψήφιοι θα είναι όλοι άνδρες. Αν χάσουν και τις δύο ασυλίες οι κόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακόμα και μια ασυλία να χάσουν οι κόκκινοι δεν αποκλείεται να δούμε υποψήφιο μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο.  Ο λόγος είναι ότι η νέα κόκκινη ομάδα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και εκεί ο Ασημακόπουλος έχει πέσει αρκετά, σε αντίθεση με τον Αλέξη που έχει ανέβει. Επομένως η ώρα της κάλπης για τον Γιώργο πλησιάζει και μένει να φανεί κατά πόσο είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor spoiler 16/04: Επικοινώνησε με τον γιο του ο Τριαντάφυλλος;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι Μπλε επικράτησαν με σκορ 10-6 και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, μέσω live μηνυμάτων, με την οικογένειά τους. Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς όμως ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήθελε όσο τίποτα άλλο το έπαθλο για να μιλήσει με τον γιο του, ο οποίος είχε γενέθλια. Μάλλον όμως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Οι πληροφορίες λένε πως οι Μπλε ζήτησαν από την παραγωγή ο τραγουδιστής να μιλήσει με την οικογένειά του λόγω της ημέρας. Παίκτης μάλιστα τόνισε πως δεν θα τον πείραζε στη θέση του να πάει ο Τριαντάφυλλος και να πάει εκείνος στο έπαθλο επικοινωνίας όταν κερδίσουν οι Κόκκινοι.

Survivor spoiler 16/04: Το μυστικό του Ντάφυ μέσα στο Survivor

Εδώ και αρκετό καιρό το τηλεοπτικό κοινό έχει ταχθεί κατά του Γιώργο Κόρομι. Eνός παίκτη που στην αρχή είχε συνεπάρει τους τηλεθεατές, τόσο με τις αγωνιστικές του ικανότητες, όσο και με τον χαρακτήρα του. Εν μια νυκτί, όμως, αυτό άλλαξε. Ο λόγος είναι ότι επιτέθηκε λεκτικά στον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, το μυστικό που ενώνει τον  Τριαντάφυλλο, τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο είναι ότι φέρεται να έχουν κλέψει φαγητό. Όταν τους έπιασαν, επειδή το περιστατικό αυτό δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες, ο Ντάφυ αποφάσισε να πει πως δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό. Αλλά και πως έτσι και τον κατηγορήσουν θα τα αρνηθεί όλα. Μάλιστα, τους είπε πως αν δεν πουν τίποτα θα τους δώσει 2.000 ευρώ έκαστος, όταν βγουν από το παιχνίδι.

Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έγιναν έξαλλοι αλλά μετά από σκέψη αποφάσισαν πως δεν θέλουν να τον εκθέσουν. Με τις ημέρες να περνούν, όμως άρχισαν να συνειδητοποιούν πως ο Ντάφυ ξεπερνούσε τα όρια σε διάφορα θέματα. Για αυτό και αποφάσισαν να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Τριαντάφυλλος, τον έπιασε και του έταξε 2.000 ευρώ, όπως έκανε και στον Ασημακόπουλο που ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό. Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες και γι’ αυτό είχαν αυτή την συμπεριφορά απέναντί του και δεν του έδιναν να φάει. Survivor spoiler 16/4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments