Αθλητισμός

ΟΦΗ: Σταβοπάτημα στο τέλος του αγώνα – Σημαντική νίκη για Παναιτωλικό

ΟΦΗ: Σταβοπάτημα στο τέλος του αγώνα – Σημαντική νίκη για Παναιτωλικό
ΟΦΗ: Στην 4η αγωνιστική των play out της Super League, ο Παναιτωλικός πήρε σημαντική νίκη, ενώ ο ΟΦΗ ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πέτυχε στην 4η αγωνιστική των play out της Super League ο Παναιτωλικός στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας, χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84′ και προσπέρασε την ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα. Στην έταιρη μονομαχία ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική των playouts με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, μαθητές στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη ζητώντας να μην υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός.

Super League: Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια καλή στιγμή στο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια τελική προσπάθεια εντός στόχου. Ο Παναιτωλικός είχε τρεις τελικές, με τις ευκαιρίες του Μεντόσα στο 3′ και του Ντουάρτε στο 38′ να μην ανησυχούν τον Βέρχουλστ.

ΟΦΗ

Ο Μπεντινέλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 31′ με σουτ εκτός περιοχής, με το γκολ ωστόσο να ακυρώνεται, καθώς ο Λισγάρας έκανε φάουλ στον Τσότσαλιτς στην αρχή της φάσης. Ο Κροάτης στόπερ του Παναιτωλικού έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αυτή ήταν η μοναδική “τελική” της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” στο πρώτο μέρος.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το γκολ, προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως από στημένα χτυπήματα του Έλντερ Μπαρμπόσα, ωστόσο μέχρι το 71′ δε δημιούργησε κάποια τελική. Στην αντίπερα όχθη ο Απόλλων προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις και με σέντρες από τις δύο πτέρυγες, δίχως όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός για τον Κνετ, καθώς η προσπάθεια του Σλίβκα στο 49′ και η κεφαλιά του Ιωαννίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπεντινέλι στο 61′ δεν προσέγγισαν την αντίπαλη εστία.

Ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος στο 84′. Ο Ντάλσιο έκανε ωραία τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ματσόλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, ο Βέρχουλστ έκανε την επέμβαση, με τον Λισγάρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την μικρή περιοχή.

Super League: Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στο 68ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ντε Γκουζμάν, ενώ οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 90+3′ με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα η μάχη της παραμονής συνεχίζεται. Ο ΟΦΗ έφτασε τους 25 πόντους και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, με τον Ατρόμητο να φτάνει τους 30 βαθμούς και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας του.

Ο Ατρόμητος μετά και από το γκολ των Κρητικών βγήκε πιο μπροστά στο γήπεδο. Όσο κυλούσαν τα λεπτά η ομάδα του Νιόπλια οπισθοχώρησε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να υπερασπισθεί το προβάδισμά της. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες δεν το έβαλαν κάτω και πέτυχαν την ισοφάριση. Ο Ραμπέγιο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Χριστοδουλόπουλος σηκώθηκε επιτυχημένα και με το κεφάλι νίκησε τον Βάτερμαν γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments