Lifestyle

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Περιμένουν και δεύτερο παιδί

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Περιμένουν και δεύτερο παιδί
Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το γνωστό ζευγάρι καθώς η Γαλάτεια είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Η σύντροφος του δημοφιλή τραγουδιστή είναι ξανά έγκυος και ο ίδιος το ανακοίνωσε γεμάτος χαρά στους θαυμαστές και φίλους του, μέσω των social media.

Με ένα όμορφο post στο Instagram ο Κύπριος τραγουδοποιός έκανε γνωστό σε όλους πως η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του θα μεγαλώσει κι άλλος με τον ερχομό ενός ακόμη μέλους, του δεύτερου παιδιού τους. Στη χαριτωμένη ανάρτησή του εμφανίζεται να απλώνει μωρουδιακά, ενώ η σύζυγός του με φουσκωμένη κοιλίτσα τρώει. Σε μια δεύτερη φωτογραφία αφουγκράζεται το μωρό με ένα ποτήρι του νερού.

Το ζευγάρι είχε δηλώσει πρόσφατα σε κοινή εμφάνιση-συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» πως θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί. Ήταν ένα μήνυμα πως αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Μάλιστα η Γαλάτεια φορούσε ένα αρκετά φαρδύ κοστούμι αλλά προφανώς τη δεδομένη στιγμή δεν ήθελαν να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadopoulos Giorgos (@giorgospapadopoulosofficial)

Το Love Story

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, αλλά όπως δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης υπάρχει πρόταση γάμου, αλλά όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο, καθώς η Γαλάτεια ήταν αυτό που του την έκανε! «Υπάρχει σαν σκέψη να παντρευτούμε, όλα θα γίνουν όταν πρέπει. Είμαστε σαν παντρεμένοι. Η Γαλάτια νομίζω θέλει, μου έκανε και πρόταση στην Κύπρο. Μου ετοίμασε μια τούρτα στην οποία έγραψε “Το 2021 θα με παντρευτείς θες δεν θες” και της απάντησα όχι» δήλωσε πρόσφατα ο Κύπριος ερμηνευτής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments