Αθλητισμός

Ζινεντίν Ζιντάν: Αποχωρεί από τη Ρεάλ λένε ισπανικά ΜΜΕ

Ζινεντίν Ζιντάν: Αποχωρεί από τη Ρεάλ λένε ισπανικά ΜΜΕ
Ζινεντίν Ζιντάν: Τα ισπανικά μέσα αναφέρουν πως ο «Ζιζού» έχει ήδη πάρει την απόφαση να φύγει στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ.

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν και την ειλημμένη του, όπως τη χαρακτηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ απόφαση, να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ολοένα και αυξάνονται τις τελευταίες ώρες. Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Champions League, αφού ηττήθηκε από την Τσέλσι.

Ζινεντίν Ζιντάν: Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του «Telemadrid», που έλεγε πως ο 48χρονος τεχνικός έχει πάρει ήδη την απόφασή του να τερματίσει την συνεργασία του με τους «μερένχες» στο τέλος της σεζόν λόγω της πίεσης και της πνευματικής κόπωσης που του έχει αποφέρει η όλη κατάσταση στη «Βασίλισσα», ακολούθησαν οι σημερινές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (16/5, 19:30), στο οποίο εμφανίστηκε άκρως αινιγματικός για το μέλλον του.

Συνέχεια σε όλο αυτά έδωσε πριν λίγη ώρα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης «Onda Cero», ο οποίος με tweet του αναφέρει πως ο Ζιντάν ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Σεβίλλη, πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν. Δημοσίευμα που έρχεται να ρίξει και άλλο… λάδι στη φωτιά όσον αφορά το μέλλον του στους Μαδριλένους, ανεξαρτήτως το τι θα γίνει στη φετινή σεζόν και αν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Ζινεντίν Ζιντάν: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιρικό θρύλο

Ο Ζινεντίν Γιαζίντ Ζιντάν γεννήθηκε 23 Ιουνίου 1972 και είναι Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης με καταγωγή από την Αλγερία. Αγωνιζόταν ως μέσος και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει εθνικά πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, διεθνείς τίτλους με την Εθνική Γαλλίας με κορυφαία στιγμή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και πολλά ατομικά βραβεία.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο συχνά αποκαλούμενος και με το προσωνύμιο «Ζιζού», παρέμεινε στο άθλημα ως προπονητής. Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και τον Ιούνιο του 2018 διετέλεσε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε τρεις τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ. Επέστρεψε εκ νέου στο σύλλογο τον Μάρτιο του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments