Lifestyle

Η σύντροφος του Κουρτουά είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες

Η σύντροφος του Κουρτουά είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες
Η σύντροφος του Κουρτουά είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες. Το πανέμορφο 23χρονο μοντέλο από το Ισραήλ με τους 104.000 followers στο Instagram, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Μαδρίτη για να βρίσκεται στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της «βασίλισσας»

Η σύντροφος του Τίμπο Κουρτουά είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες των διάσημων ποδοσφαιριστών. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάντα στο πλευρό του ωραίες γυναίκες απλά αυτή τη φορά μας… έστειλε αδιάβαστους.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ των Μαδριλέων που βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα, εδώ και λίγο καιρό ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Μισέλ Γκερζίγκ. Το πανέμορφο 23χρονο μοντέλο από το Ισραήλ με τους 104.000 followers στο Instagram, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Μαδρίτη για να βρίσκεται στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της «βασίλισσας». Πρόσφατα κυκλοφόρησε και κοινή φωτογραφία τους στα social media και οι φήμες πως είναι ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφία με…«δική σας ευθύνη»! Θα καταλάβετε γιατί ο άσσος της στρογγυλής θεάς «έπαθε την πλάκα του» με την ξανθιά θεά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments