Διεθνή

Ιταλία: Σοβαρά άρρωστος ο Μπερλουσκόνι

Ιταλία: Σοβαρά άρρωστος ο Μπερλουσκόνι
Ιταλία: «Πιστεύουμε ότι ο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος, με βαριάς μορφής ασθένεια. Αυτό προκύπτει από τις ιατρικές βεβαιώσεις και από τις επισκέψεις των ειδικών», υπογράμμισε η εισαγγελέας Τιτσιάνα Σιτσιλιάνο.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος και για το λόγο αυτό η δίκη του για το χρηματισμό μαρτύρων στην υπόθεση «μπούνγκα μπούνγκα» προς το παρόν πρέπει να συνεχιστεί χωρίς την συμμετοχή του ίδιου στις ακροαματικές συνεδριάσεις, εκτιμούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου.

Σημειώνεται ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στις αρχές Απριλίου στο νοσοκομείο San Raffaele για εξετάσεις, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

«Πιστεύουμε ότι ο Μπερλουσκόνι είναι σοβαρά άρρωστος, με βαριάς μορφής ασθένεια. Αυτό προκύπτει από τις ιατρικές βεβαιώσεις και από τις επισκέψεις των ειδικών», υπογράμμισε η εισαγγελέας Τιτσιάνα Σιτσιλιάνο.

Στις 26 Μαΐου, οι αρμόδιοι δικαστικοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν η όλη διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί με την εξέταση των υπόλοιπων κατηγορούμενων και μαρτύρων και αναβολή σε ό,τι αφορά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στις δικάσιμούς όταν και αν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

Στην συγκεκριμένη δίκη, ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι δωροδόκησε σειρά νεαρών γυναικών ώστε να καταθέσουν ότι οι γιορτές, γνωστές ως «πάρτι μπούνγκα μπούνκα», στη βίλα του στο ‘Αρκορε ήταν απλώς «δείπνα υψηλού επιπέδου».

Ο Μπερλουσκόνι – ο οποίος είναι 84 ετών- τους τελευταίους μήνες εισήχθη επανειλημμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου εξαιτίας των συνεπειών του κορονοϊού και, όπως αναφέρει μέρος του Τύπου, λόγω καρδιακής πάθησης.

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο τον Απρίλιο

Ο πρώην Ιταλός Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο San Raffaele για εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters.

Μία από τις πηγές είπε ότι ο 84χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης πήγε στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο για κάνει ένα τσεκάπ μετά την περιπέτειά που είχε με τον κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο, με τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή του. Το κόμμα Forza Italia ανακοίνωσε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο για «ιατρική παρακολούθηση και αλλαγές σε υπάρχουσα θεραπεία». Ο πρώην πρωθυπουργός εισήχθη επίσης στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου και πέρασε αρκετές μέρες εκεί «λόγω προβλημάτων υγείας».

Σημειώνεται ότι ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση καρδιάς το 2016 και επέζησε επίσης από καρκίνο του προστάτη, εισήχθη στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους επίσης λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments