Lifestyle

Survivor 26/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Survivor 26/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε
Survivor 26/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε. Μπλε ή Κόκκινοι;

Μετά το δραματικό ντέρμπι που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 10-9 στο flage race, σήμερα αναμένεται με αγωνία ακόμα ένα αγώνισμα επάθλου, αφού για αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν αγώνες ασυλίας, ούτε και αποχώρηση, αλλά έχει ελληνοτουρκική ένωση.

Έλληνες και Τούρκοι Survivors αγωνίζονται μαζί χωρισμένοι σε Μπλε και Κόκκινους.

Τα δύο ριάλιτι βρίσκονται στην ίδια φάση και ο Ατζούν, ο μεγαλο-τηλεοπτικός-παραγωγός έκανε και φέτος τη μείξη, αλλά… με διαφορετικά συστατικά.

Δεν έχει ματς Ελλάδα-Τουρκία, αλλά οι κόκκινες ομάδες από Ελλάδα και Τουρκία αγωνίζονται μαζί σαν μία και το ίδιο θα συμβεί και με τους μπλε. Ίσως δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά με όλα αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις των δύο χωρών.

Το μήνυμα ελληνοτουρκικής φιλίας του Ατζούν

Λίγο πριν από τον χθεσινό αγώνα ο Ατζούν ήθελε να δώσει ένα μήνυμα ελλητουρκικής φιλίας. Ειδικότερα ανέφερε: «Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και επίσης να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω».

Οι παίκτες τόσο από την μεριά της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας ξέσπασαν σε χειροκρότημα χθες, με το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Ατζούν. Για την ιστορία νικητές ήταν οι Κόκκινοι με 10-9 στο flag race.

Survivor 26/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Απόψε έχουμε νέο αγώνισμα, με νέο μεγάλο έπαθλο που θα απολαύσουν οι δύο αντίπαλοι. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Από τη μια οι μπλε έδειξαν πως έχουν ένα σύνολο με περισσότερους καλούς παίκτες, αφού και οι Τούρκοι είναι αρκετά δυνατοί, όμως οι κόκκινοι έχουν μονάδες, όπως ο Σάκης Κατσούλης, που χαρίζουν σίγουρες νίκες. Πρόκειται επομένως για δύο ισοδύναμες ομάδες που καλούνται να διαχειριστούν την ψυχολογία τους για να φτάσουν στη νίκη. Σύμφωνα με τα spoilers οι κόκκινοι θα πάρουν ακόμα μια νίκη…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments