Ελλάδα

Είδηση έκπληξη για τον Κοκλώνη

Είδηση έκπληξη για τον Κοκλώνη
Νίκος Κοκλώνης: Ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να αποκτήσει από το Open, η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media, που έχει ιδρύσει ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ιδρύσει εδώ και περίπου 3 χρόνια την Barking Well Media. Η εταιρεία αναμένεται να προσθέσει μία νέα μεταγραφή στο δυναμικό της. Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του στερήσει στην ζωή.

Στη Barking Well Media «μετακομίζει» η πρώην υπεύθυνη προγράμματος του OPEN, Λίνα Ροδίτου, η οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη. Η ίδια αναλαμβάνει χρέη Executive Administrative Manager.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Η Barking Well Media, η ταχύτερα εξελισσόμενη εταιρία στον χώρο των ΜΜΕ και της παραγωγής περιεχομένου στην ελληνική αγορά, καλωσορίζει την Λίνα Ροδίτου που προστίθεται στο στελεχιακό δυναμικό της, στον ρόλο της Executive Administrative Manager.

Η Λίνα Ροδίτου, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία, έχει διατελέσει Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος στο OPEN TV και το ΣΚΑΪ, ενώ επιπλέον κατείχε επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις σε πολλές τηλεοπτικές επιχειρήσεις. Η γνώση της, η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και η έμφαση στο όραμα και τη στρατηγική κατεύθυνση, θα συντελέσουν αποφασιστικά στην περαιτέρω εξέλιξη και επέκταση της εταιρίας.

Η Barking Well Media βρίσκεται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης, πραγματοποιώντας σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις, καθώς και διεύρυνση της διοικητικής της βάσης με τα πιο έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη της βιομηχανίας. Στόχος της σταδιακής διείσδυσής της σε όλους τους τομείς των ΜΜΕ είναι να δημιουργεί, να διανέμει και να προσφέρει στο κοινό προγράμματα και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και αισθητικής».

Η αποχώρηση του από το OPEN

Στην εκπομπή Happy Day, o Νίκος Κοκλώνης, ανακοίνωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή την απόφασή του να φύγει από το Open, παρά την πρόσφατη ανακοίνωση του σταθμού. «Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, δηλαδή, και το Ευτυχείτε και το Έλα χαμογέλα, να πω κάτι, ότι παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης. Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω μπίζνες.

Νομίζω ότι έχει αλλάξει η στρατηγική, το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε, πολύ φιλικά είπα σε μένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα, αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments