Τεχνολογία

Το κόλπο για να φορτίζει το κινητό σου πολύ γρήγορα

Το κόλπο για να φορτίζει το κινητό σου πολύ γρήγορα
Φόρτιση κινητού: Με αυτόν τον τρόπο θα γεμίσει πιο γρήγορα η μπαταρία του κινητού σου.

Το κινητό πλέον έχει γίνει απαραίτητο και όπου κι αν πάμε, σίγουρα το έχουμε  μαζί μας ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αν συνειδητοποιήσουμε πως το ψάχνουμε, «τρελαινόμαστε». Άλλωστε, πόσες φορές που είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει την αυτοματοποιημένη πλέον κίνηση να το αναζητήσουμε στη θέση που το βάζουμε πάντα;

Και πόσο δυσάρεστο όταν ξυπνάμε το πρωί, να αντιλαμβανόμαστε πως έχουμε ξεμείνει από μπαταρία και πρέπει να ετοιμαστούμε για να φύγουμε για τις υποχρεώσεις της ημέρας; Αυτό βέβαια είναι κάτι που έχει τύχει σε όλους τους κατόχους κινητών αλλά κάθε φορά είναι τόσο εκνευριστικό να συνειδητοποιήσουμε πως το κινητό μας δεν έχει μπαταρία και ότι πρέπει να το φορτίσουμε πρώτα για να φύγουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, για να φορτίσει γρήγορα το κινητό; 

Για να μην περιμένουμε με τις ώρες να γεμίσει η μπαταρία του κινητού μας, υπάρχουν μερικά… κόλπα που μπορούμε να τηρούμε κάθε φορά. Για αυτό, ως προς τι μπορούμε να κάνουμε για να ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα η φόρτιση είναι:

  • Να το βάλουμε σε flight mode. Δηλαδή σε λειτουργία πτήσης. Γιατί το βασικό που πρέπει να ξέρουμε, είναι πως κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Εξάλλου, σημαντικό ρόλο στη φόρτιση του κινητού, παίζει αν είναι ενεργό ή κάπου στη μέση. Για αυτό το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το βάλουμε σε flight mode. Με αυτόν τον τρόπο «ρίχνουμε» τις λειτουργίες του και έτσι φορτίζει πολύ πιο άμεσα. Άλλωστε, εξοικονομούμε και ενέργεια.
  • Επίσης, να το κλείσουμε τελείως. Αλλά εκεί πρέπει να προσέξουμε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Πρέπει να το ενεργοποιήσουμε ξανά όσο βρίσκεται στην πρίζα. Και μπορεί πλέον η μπαταρία των κινητών να είναι φτιαγμένη από ιόντα λιθίου, που την κάνουν ανθεκτική, μα χρειάζεται προσοχή κατά τη φόρτιση.

Και να τονίσουμε το εξής: Οι περισσότεροι επιλέγουν να φορτίσουν το κινητό τους τη νύχτα, όσο εκείνοι κοιμούνται, για να το βρουν σε πλήρη φόρτιση το επόμενο πρωί. Ωστόσο, όπως ενημερώνουν οι ειδικοί, είναι λανθασμένος ο νυχτερινός ανεφοδιασμός, καθώς το τηλέφωνο όταν φτάσει την πλήρη φόρτιση, αρχίζει να μειώνει ελάχιστα τη στάθμη του για να μπορεί να διατηρήσει την πλήρη φόρτιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments