Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη: Που την έπιασε ο φωτογραφικός φακός με τον Θοδωρή Αθερίδη

Σμαράγδα Καρύδη: Που την έπιασε ο φωτογραφικός φακός με τον Θοδωρή Αθερίδη
Σμαράγδα Καρύδη: Μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, αν και μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι δύο ηθοποιοί χαίρονται αθόρυβα τη σχέση τους και πορεύονται ευτυχισμένοι.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, όπου παραδέχθηκε πως δεν είχε ακούσει για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο.

Σμαράγδα Καρύδη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και να καταπιάνονται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους τους.

Σμαράγδα Καρύδη

Πρόσφατα, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης εντοπίστηκαν από το φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας. Φορώντας τις απαραίτητες μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, οι ηθοποιοί έκαναν τη βόλτα τους και τακτοποίησαν τις υποχρεώσεις τους.

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα ακούσει για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο μας»

Η Σμαράγδα Καρύδη τα είπε… όλα στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark». Η ηθοποιός μίλησε για τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε, αλλά και για το κίνημα #metoo. «Τους τρέλανα με τον κορονοϊό, μέχρι που κόλλησα. Ήμουν τόσο προσεκτική και μέσα στο παιχνίδι δεν είχα κολλήσει και δεν με είχαν κολλήσει. Υποπτεύομαι ότι το κόλλησα σε κάποιο ιατρείο. Δεν είχα πάει πουθενά, ούτε σούπερ μάρκετ. Πήρα έναν έναν τους παίκτες και τους το είπα. Μου έλεγαν αποκλείεται να έχεις κολλήσει αφού μας απέφευγες. Έκανα 9 μέρες υψηλό πυρετό», είπε αρχικά. Σμαράγδα Καρύδη

Όσον αφορά στις καταγγελίες του ελληνικού #metoo ανάφερε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως και παντού. Είναι καλό ότι τα στόματα ανοίγουν και θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Στο θέατρο μαζεύονται εγωκεντρικά πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Η έκταση και η τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ήξερα για κακές συμπεριφορές, ότι κάποιοι μπορούν να στην πέσουν, αλλά εγώ είμαι και προφυλαγμένη, είμαι και 20 χρόνια με τον Θοδωρή. Ακούσαμε πράγματα ακραία που έχουν ξεφύγει από το κάποιος μου φαίνεται άσχημα. Δεν είναι η πλειοψηφία του θεάτρου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments