Τεχνολογία

NVIDIA: Μπαίνουν περιορισμοί στα κρυπτονομίσματα

NVIDIA: Μπαίνουν περιορισμοί στα κρυπτονομίσματα
NVIDIA: Η εταιρεία μέσω της νέας κάρτας γραφικών βάζει περιορισμούς στην χρήση τους για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA βάζει κάποιους περιορισμούς στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Να θυμίσουμε πως η εταιρεία είχε εκδώσει κάποιες οδηγίες για κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στα Windows 10.

Με το λανσάρισμα της GeForce RTX 3080 Ti, η NVIDIA θέλει να θέσει σοβαρούς περιορισμούς στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Ο σκοπός της NVIDIA φαίνεται πως είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτροπή χρήσης των καρτών της για την εξόρυξη συγκεκριμένων κρυπτονομισμάτων.

Μπλόκο στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Εκτός από τον αρχικό περιορισμό εξόρυξης του Ethereum που είχε θέσει η NVIDIA, μπλοκάρισμα υπάρχει και στις προσπάθειες εξόρυξης άλλων νομισμάτων όπως είναι το Ergo και το Ether Classic. Αναφορικά με το Octopus και το Raven δεν έχουν τεθεί κάποιοι περιορισμοί ακόμα.

Στην κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3060 υπήρχε η δυνατότητα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αλλά με την αναβάθμιση του λογισμικού κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό και ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του υπολογιστή, ως μέσο αποτροπής.

Κάποιοι που έχουν προσπαθήσει να παρακάμψουν τους περιορισμούς, μέσω του λογισμικού οδήγησης της κάρτας γραφικών, δεν το έχουν καταφέρει, σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές, επομένως στο κομμάτι αυτό, το εμπάργκο στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται από την πλευρά της NVIDIA.

Οι αλλαγές του νέου update

Ο στόχος της Microsoft για τα Windows 10 είναι να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα για PC, laptops, tablets, smartphones και Xbox One, καθώς και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το Surface Hub και Microsoft HoloLens. Για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με πληκτρολόγιο και ποντίκι, η Microsoft έχει επαναφέρει στα Windows 10 το μενού Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας με νέα εμφάνιση και δυνατότητες και ένα σύστημα εικονικών επιφανειών εργασίας (Task View), επιτρέποντας στους χρήστες να τρέξουν τις εφαρμογές του Windows Store μέσα από την επιφάνεια εργασίας των Windows. svg%3E

Επίσης, έχει συστήσει στους χρήστες της τον Microsoft Edge τον οποίο αναβαθμίζει όποτε είναι αναγκαίο. Τώρα λοιπόν, το εγχείρημα οπτικής ανανέωσης των Windows 10 συνεχίζεται και μετά την «Έναρξη», σειρά παίρνει και ο File Explorer καθώς και γενικότερα τα βασικά εικονίδια του εν λόγω λειτουργικού συστήματος. Στο πλαίσιο αυτό θα αλλάξει η εμφάνιση πολλών, όπως του κάδου ανακύκλωσης, των φακέλων, τα εικονίδια των δίσκων. Πάντως, η αμερικανική εταιρεία λογισμικού σχεδιάζει πολλές ακόμα γενναίες αλλαγές για τα Windows.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments