Αθλητισμός

Μπακς – Νετς 104-89: Θρυλικός Αντετοκούνμπο έστειλε τη σειρά σε Game 7

Μπακς – Νετς 104-89: Θρυλικός Αντετοκούνμπο έστειλε τη σειρά σε Game 7
Μπακς - Νετς 104-89: Το καταπληκτικό ματς του Γιάννη Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη. Τα «ελάφια» ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά στα ημιτελικά.

Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδωσε τη νίκη στους Μπακς που επικράτησαν με 104-89 των Μπακς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3, τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/6). Έτσι, τα ημιτελικά της Ανατολής πάνε σε game 7… Ο «Greak Freak» έκλεισε το στόμα του Τζέιμς Χάρντεν που δε σταμάτησε να διαμαρτύρεται και να γκρινιάζει, ενώ έπεφτε συνέχεια για να πάρει φάουλ. Δεν κατάφερε όμως να καταφέρει κάτι, φεύγοντας ηττημένος από το παρκέ… Μετά την κακή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς, όπου ήταν μοιραίος παίκτης, ο Γιάννης φόρεσε ξανά τη στολή του ήρωα και λυτρωτή της ομάδας του Μιλγουόκι.

Οι Μπακς επιστρέφουν στο Μπρούκλιν για να παίξουν τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30 ώρα Ελλάδας) τα ρέστα τους στο μεγαλύτερο ματς της σύγχρονης ιστορίας τους, απέναντι στην ομάδα με το περισσότερο ταλέντο στο ΝΒΑ. Μια ομάδα που πήγε αυτή τη φορά στο trash talking, δεν δικαιώθηκε και πιθανότατα δεν θα έχει τον Καϊρί Ίρβινγκ στο επερχόμενο ντέρμπι της Ανατολής. 

Τα «όργια» του «Greak Freak»

Ο Έλληνας ηγέτης των «ελαφιών» ήταν απολαυστικός και οι αντίπαλοι του δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Ο «Greak Freak» μέτρησε συνολικά 30 πόντους (6/10 βολές, 12/20 δίποντα), 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 41 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο ύψους 2,11 πολυθεσίτης διέλυσε κάθε άμυνα, κάθε προσωπικό αντίπαλο, κάθε πλάνο των Νετς με αποφασιστικότητα, με ορμή, με σωστό διάβασμα των καταστάσεων, με συγκέντρωση και με σωστή διαχείριση δυνάμεων, έστω κι αν στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα πιθανότατα στο ισχίο που του προκάλεσε έντονη δυσφορία. Ακόμη κι έτσι “απάντησε” στο απίθανο ματς του KD, τον αντιμετώπισε στην τέταρτη περίοδο και τον “έσβησε” σε άμυνα ένας εναντίον ενός, συνολικά πλησίασε το άριστο.

Μαζί με τον Γιάννη, εκπληκτικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον που ευστόχησε και σε δύο τετράποντα (38 πόντοι, playoffs career-high, 6/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 11/12 βολές, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα σε 42:27). Πολύ άστοχος από την περιφέρεια, αλλά τρομερά μαχητικός ο Τζρου Χόλιντεϊ (21 πόντοι, 7/11 δίποντα, 1/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 λάθος σε 42:29. Από την άλλη πάλευε μόνος για τους Νετς ο Κέβιν Ντουράντ (13/22 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 0/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 λάθη σε 40:22) που πριν από δύο ημέρες είχε παίξει 48 λεπτά, είδε πολλούς παίκτες να τον μαρκάρουν, άντεξε μέχρι ένα σημείο, αλλά κατάλαβε κι εκείνος πως το ματς είχε χαθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments