Πως Να

Πώς να διαγράψω το ιστορικό των αναζητήσεων στo Chrome

Πώς να διαγράψω το ιστορικό των αναζητήσεων στo Chrome
Διαγραφή ιστορικού Chrome: Η σελίδα «Ιστορικό» εμφανίζει τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί με το Chrome τις τελευταίες 90 ημέρες.

Εάν δεν θέλετε να διατηρείτε αρχείο των ιστοσελίδων που έχετε επισκεφτεί με το Chrome, μπορείτε να διαγράψετε ένα μέρος ή ολόκληρο το ιστορικό περιήγησής σας αλλά να αναφέρουμε πως η διαγραφή του ιστορικού περιήγησής σας θα εφαρμοστεί σε όλες τις συσκευές στις οποίες έχετε ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό στο Chrome.

Η σελίδα «Ιστορικό» εμφανίζει τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί με το Chrome τις τελευταίες ενενήντα ημέρες. Δεν αποθηκεύει σελίδες του Chrome που έχετε επισκεφτεί όπως τη σελίδα με τις Ρυθμίσεις, σελίδες τις οποίες επισκεφτήκατε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή σελίδες που έχετε ήδη διαγράψει από το ιστορικό περιήγησής σας.

Πώς γίνεται η διαγραφή σε τηλέφωνο ή tablet Android;

  • Σε τηλέφωνο ή tablet Android, ανοίξτε την εφαρμογή Chrome.
  • Επάνω δεξιά, πατήστε το εικονίδιο «Περισσότερα» και μετά «Ιστορικό». Εάν η γραμμή διευθύνσεων βρίσκεται στο κάτω μέρος, σύρετε προς τα επάνω στη γραμμή διευθύνσεων. Πατήστε το «Ιστορικό».
  • Πατήστε «Διαγραφή δεδομένων περιήγησης».
  • Δίπλα στην επιλογή «Χρονικό εύρος», επιλέξτε πόσο από το ιστορικό σας θέλετε να διαγράψετε. Για να το διαγράψετε όλο, πατήστε «Από την αρχή».
  • Επιλέξτε το «Ιστορικό περιήγησης». Αποεπιλέξτε τυχόν άλλα δεδομένα που δεν θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατήστε «Διαγραφή δεδομένων».

Πώς μπορεί να διαγραφεί μόνο μια αναζήτηση;

Πάντως, μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα τμήματα του ιστορικού. Για να αναζητήσετε κάτι συγκεκριμένο, επάνω δεξιά, πατήστε «Αναζήτηση». Σε τηλέφωνο ή tablet Android, ανοίξτε την εφαρμογή Chrome. Επάνω δεξιά, πατήστε το εικονίδιο «Περισσότερα» και στη συνέχεια «Ιστορικό». Εάν η γραμμή διευθύνσεων βρίσκεται στο κάτω μέρος, σύρετε προς τα επάνω στη γραμμή διευθύνσεων. Πατήστε το εικονίδιο «Ιστορικό». Βρείτε την καταχώριση που θέλετε να διαγράψετε. Στα δεξιά, πατήστε το εικονίδιο «Κατάργηση». Για να διαγράψετε πολλά στοιχεία, αγγίξτε παρατεταμένα μια καταχώριση, επιλέξτε άλλες καταχωρίσεις που θέλετε να διαγράψετε και τη συνέχεια, επάνω δεξιά, πατήστε το εικονίδιο «Κατάργηση».

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Chrome και συγχρονίζετε το ιστορικό σας, τότε στη σελίδα «Ιστορικό» εμφανίζονται οι ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί σε όλες τις συγχρονισμένες συσκευές σας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εάν αποσυνδεθείτε από το Chrome, οι ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε στις άλλες συσκευές σας, δεν θα εμφανίζονται στη σελίδα «Ιστορικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments