Lifestyle

Survivor: Στον ημιτελικό ο Ηλίας – Το κοινό αποφασίζει για Κόρο και Μαριαλένα

Survivor: Στον ημιτελικό ο Ηλίας – Το κοινό αποφασίζει για Κόρο και Μαριαλένα
Survivor: Στον ημιτελικό ο Ηλίας – Το κοινό αποφασίζει για Κόρο και Μαριαλένα. Τι έγινε στο τελευταίο αγώνισμα κατάταξης;

Το τελευταίο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο προβλήθηκε χθες στο Survivor με τους παίκτες να ρίχνονται για τελευταία φορά στον στίβο μάχης για το τρίτο αγώνισμα κατάταξης, το οποίο ανέδειξε νικητή τον Ηλία Μπόγδανο που κέρδισε το πολυπόθητο, δεύτερο, χρυσό εισιτήριο, όπως σας είχε ενημερώσει με spoiler το pagenews.gr, που οδηγεί στον ημιτελικό της Κυριακής 4/5, με τον Σάκη να είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να προκριθεί και χθες παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο.

Έτσι, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι που διεκδικούν τη θετική ψήφο των τηλεθεατών για να πάνε στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας 5/6.

Η συγκίνηση τόσο στο τελευταίο παιχνίδι, όσο και κατά την επιστροφή στην παραλία για τελευταία φορά, ήταν έκδηλη σε όλους τους παίκτες, που πλέον παίρνουν το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα.

Οι Survivors φαίνεται πως πέρασαν καλά στο τελευταίο έπαθλο το οποίο και απόλαυαν όλοι μαζί. Ακόμα και στον ύπνο τους έβλεπαν το πλούσιο πρωϊνό και το χαλαρωτικό μασάζ και ήταν αυτό που συζητούσαν με το που ξύπνησαν την επόμενη ημέρα.

Ηλίας και Μαριαλένα έδωσαν μάχη σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τον πρώτο να είναι και πάλι τρομερός και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 1-0, έκανε ένα συναρπαστικό σερί 7-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Κόρο ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, αφού η Μαριαλένα τερμάτισε πίσω από τον Ηλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments