Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Πέμπτη 08/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Πέμπτη 08/07
Ελίφ σήμερα: Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με τη Λεμάν στην καφετέρια. Η Μπιρτσέ βγαίνει μια βόλτα με τη Σουρεγιά για να μιλήσουν και της λέει πως ξέρει ότι είναι σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας του Κερέμ.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι για να δει τη Σουρεγιά καθώς δεν την έβγαλε στιγμή από το μυαλό του. Ανησυχεί για εκείνη και θέλει να μάθει τι συμβαίνει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλέβ και η Λεμάν μιλάνε για τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ. Οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και με διάφορα κόλπα προσπαθούν να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με τη Λεμάν στην καφετέρια. Η Μπιρτσέ βγαίνει μια βόλτα με τη Σουρεγιά για να μιλήσουν και της λέει πως ξέρει ότι είναι σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας του Κερέμ. Η Σουρεγιά στην αρχή διστάζει αλλά στη συνέχεια μιλάει με ειλικρίνεια στη Μπιρτσέ.

Ο Κερέμ είναι με τον Γιουνούς στο γραφείο του και για πρώτη φορά παραδέχεται πως έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Ο Γιουνούς τους λέει πως ήταν φανερό εδώ και καιρό. Ο Κερέμ του λέει πως είναι λυπημένος επειδή η Σουρεγιά σκοπεύει να πάει στην Αγγλία. Ο Γιουνούς τον πείθει να μιλήσει με την κοπέλα και να εξηγήσει πως νιώθει. Η Σουρεγιά λέει στην Μπιρτσέ πως η Παρλά είναι κοπέλα του Κερέμ αλλά εκείνη δεν το πιστεύει. Η Σουρεγιά απογοητευμένη της λέει πως θα δεχθεί τη δουλειά και θα πάει στην Αγγλία.

Στη συνέχεια η Σουρεγιά ανακοινώνει την απόφασή της στη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ είναι αρνητική και δεν καταλαβαίνει γιατί η Σουρεγιά θέλει να φύγει. Δεν της αρέσει η απόφασή της αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει.

Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι αποφασισμένος να ομολογήσει στη Σουρεγιά τον έρωτά του για εκείνη. Ένα κουτί πέφτει από την τσέπη του και η Βιλντάν το βλέπει.

Το κουτί δεν έχει δαχτυλίδι, όπως υποψιάζεται η Βιλντάν, αλλά ένα κολιέ. Ο Κερέμ ακούει την πόρτα από το δωμάτιο της Σουρεγιά να ανοίγει και πηγαίνει να της μιλήσει.

Χάνει χρόνο όμως προσπαθώντας να βρει τα σωστά λόγια. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη ενώ ο Κερέμ ετοιμάζεται να πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments