Αθλητισμός

Αραούχο: Δημοσιεύματα ότι παραμένει στη Λας Πάλμας

Αραούχο: Δημοσιεύματα ότι παραμένει στη Λας Πάλμας
Αραούχο: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως θέλει να παραμείνει στη Λας Πάλμας.

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο φέρνει στο προσκήνιο ο τοπικός Τύπος στα Κανάρια Νησιά. Παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίζεται να βρίσκεται μία ανάσα από την Ένωση, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται ήδη σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, η ιστοσελίδα «Canarias 7», φέρνει νέα δεδομένα στο προσκήνιο.

Αραούχο: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο “Τσίνο” επιθυμεί να παραμείνει στη Λας Πάλμας και μάλιστα θα μπορούσε να δεχτεί ακόμα και περικοπή του μισθού για να παραμείνει στα Κανάρια Νησιά! Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δηλώνουν άγνοια για το θέμα και δεν έχουν ενήμεροι οποιασδήποτε ανατροπής της υπόθεσης. Αραούχο

Αραούχο: Τι λέει η ισπανική εφημερίδα «Marca»

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έδωσε οικονομικές λεπτομέρειες για τη επικείμενη άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ από την Λας Πάλμας. Το ποσό που θα κοστίσει στην ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο αποκάλυψε η Marca, κάνοντας λόγο για 1,7 εκατ. ευρώ που θα καταβάλλει η Ένωση στη Λας Πάλμας, ενώ τόνισε πως ο Αργεντινός αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (9/7), ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.

«Με την άφιξη του Χεσέ, θα επιβεβαιωθεί το ”αντίο” του Αραούχο. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με τη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό, με τον Ραμίρεζ (σ.σ. πρόεδρος Λας Πάλμας) να μην αρνείται αυτές της πληροφορίες. Το deal θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έμαθε η ”Marca”, η πρόθεση του παίκτη είναι να προσγειωθεί την Παρασκευή (9/7) στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μια ομάδα που γνωρίζει τέλεια», σημειώνει χαρακτηριστικά η «Marca»

Αραούχο: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο (Sergio Ezequiel Araujo) γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1992, είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ΑΕΚ από το 2020. Το χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2018, δόθηκε και πάλι δανεικός στην ΑΕΚ για ένα χρόνο πάλι και τώρα βρίσκεται στην Λας Πάλμας. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής. Αραούχο

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός σε άλλες ομάδες. Αυτήν την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το Πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς. Το 2015, πήρε μεταγραφή στην Λας Πάλμας. Το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments