Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 09/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 09/07
Ελίφ σήμερα: Οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και περιμένουν εντολές για το τι θα κάνουν. Η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Βιλντάν βοηθούν την Παρλά και φροντίζουν τις πληγές της.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με τη Λεμάν στην καφετέρια. Η Μπιρτσέ βγαίνει μια βόλτα με τη Σουρεγιά για να μιλήσουν και της λέει πως ξέρει ότι είναι σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας του Κερέμ.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν ο Κερέμ πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει, η Παρλά εισβάλει στο δωμάτιο με πληγές στο κεφάλι της και σκισμένα ρούχα. Η Βιλντάν φρόντισε να ενημερώσει την Παρλά και εκείνη έσπευσε να φτάσει στην έπαυλη τη σωστή στιγμή. Η Παρλά ισχυρίζεται πως ο Τσαγκλάρ την επιτέθηκε και ο Κερέμ γίνεται έξαλλος.

Φεύγει από το σπίτι για να πάει να βρει τον νεαρό και να του δώσει ένα μάθημα. Η Παρλά έχει ξεφύγει αφού έφτασε στο σημείο να χτυπήσει με μια πέτρα η ίδια τον εαυτό της επειδή φοβήθηκε πως ο Κερέμ θα έκανε πρόταση γάμου στη Σουρεγιά.

Οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και περιμένουν εντολές για το τι θα κάνουν. Η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Βιλντάν βοηθούν την Παρλά και φροντίζουν τις πληγές της. Η Βιλντάν γνωρίζει πως η ιστορία της επίθεσης είναι ένα ψέμα και καλεί τον Τσαγκλάρ για να τον ειδοποιήσει να κρυφτεί γιατί ο Κερέμ τον αναζητεί.

Η Ματσιντέ ζητάει από την Παρλά να μείνει μαζί τους στην έπαυλη. Και αυτό ακριβώς ήθελε και η Παρλά ωστέ να είναι συνεχώς κοντά στον Κερέμ. Οι άντρες του Ταρίκ πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι και ζητούν βοήθεια από τον Βεϊσέλ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το αυτοκίνητο τους.

Ο Βεϊσέλ καθυστερεί να επιστρέψει και η Τουλάι ανησυχεί. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και λέει στη Σουρεγιά πως έκανε μήνυση εναντίον του Τσαγκλάρ στην αστυνομία. Όταν ο Κερέμ το λέει στην Παρλά εκείνη πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Η Παρλά παθαίνει δήθεν μια νευρική κρίση για να αποφύγει να πάει στον ιατροδικαστή για να γίνει αναφορά για τα τραύματα της. Η Χουμεϊρά βλέποντας την κατάσταση της Παρλά προτείνει να πάνε αργότερα στον γιατρό αλλά ο Κερέμ επιμένει πως πρέπει να πάνε τώρα γιατί διαφορετικά, χωρίς την έκθεση του γιατρού, ο Τσαγκλάρ μπορεί να κάνει μήνυση στην Παρλά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά αφήνουν την Παρλά μόνη της να ξεκουραστεί. Η Παρλά ξέρει πως το έχει παρατραβήξει και στέλνει ένα μήνυμα στον Τσαγκλάρ να μείνει στο σπίτι ενός φίλου του για λίγο καιρό…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments