Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 12/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 12/07
Ελίφ σήμερα: Η Σουρεγιά ανησυχεί για την Παρλά. Αναρωτιέται πως αισθάνεται ο Κερέμ για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν ξέρει αν τη βοηθάει επειδή είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και περιμένουν εντολές για το τι θα κάνουν. Η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Βιλντάν βοηθούν την Παρλά και φροντίζουν τις πληγές της.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τους άντρες του Ταρίκ στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο τους δεν έχει τίποτα αλλά το σχέδιο τους είναι να απομακρύνουν τον Βεϊσέλ από το μαγαζί του.

Ο Κερέμ πείθει την Παρλά να πάνε στο νοσοκομείο. Η Παρλά θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και ψάχνει τρόπο για να τα καταφέρει γιατί ξέρει πως μόλις ο γιατρός δει την πληγή της θα καταλάβει το ψέμα της. Πριν εξετάσει ο γιατρός την Παρλά, η κοπέλα υποκρίνεται ότι παθαίνει νευρική κρίση και έτσι ο γιατρός κάνει την έκθεσή του χωρίς να την εξετάσει.

Ο Βεϊσέλ βοηθάει τους άντρες του Ταρίκ με το αυτοκίνητό τους και ένας από αυτούς προσπαθεί να τον μαχαιρώσει ενώ δεν τον βλέπει. Οι συνεργάτες του όμως τον σταματάνε και του λένε πως δεν έχουν πάρει ακόμα τέτοια εντολή από τον Ταρίκ και πρέπει να περιμένουν.

Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ανησυχεί για τον Βεϊσέλ γιατί δεν της άρεσαν καθόλου οι άντρες, που έχει πάει να βοηθήσει. Η Σουρεγιά εξηγεί στην Ελίφ πως η Παρλά αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ο Κερέμ τη βοηθάει. Η Ελίφ της απαντάει πως αφού είναι μαζί της ο Κερέμ όλα θα πάνε καλά και θα είναι ασφαλής.

Η Σουρεγιά ανησυχεί για την Παρλά. Αναρωτιέται πως αισθάνεται ο Κερέμ για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν ξέρει αν τη βοηθάει επειδή είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο. Αναρωτιέται επίσης τι ήθελε να της πει ο Κερέμ πριν εισβάλει η Παρλά στο δωμάτιο. Ο Κερέμ ανησυχεί για την Παρλά αλλά θέλει να μιλήσει και στη Σουρεγιά. Ξέρει πως ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την απόφαση της Σουρεγιά γιατί δεν θέλει να φύγει για την Αγγλία και να τη χάσει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments