Ελλάδα

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της άτυχης κοπέλας

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της άτυχης κοπέλας
Φολέγανδρος: Ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Αρνούνταν να παραδοθεί.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή στην Φολέγανδρο. Ο νεαρός είχε νωρίτερα εντοπιστεί σε βραχώδη περιοχή και αρνούνταν να παραδοθεί στις αρχές.

Φολέγανδρος: Ώρα να δώσει απαντήσεις για την υπόθεση

Ο 30χρονος φίλος της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά το θάνατο της νεαρής και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε ζωντανός περίπου στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Φολέγανδρος

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχια στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή η 26χρονη. Μάλιστα, ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ο 30χρονος τώρα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για αυτό το θρίλερ με τη φίλη του που βρέθηκε νεκρή χθες.

Φολέγανδρος

Την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Το θρίλερ στη Φολέγανδρο

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, ενώ το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή. Ο 30χρονος φίλος της νεαρής, με τον οποίο παραθέριζαν μαζί από την περασμένη Τρίτη στο νησί κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ, ήταν άφαντος από χθες, μέχρι σήμερα το βράδυ που εντοπίστηκε. Φολέγανδρος

Νωρίτερα, το όλο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης που αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα είχε περιπλέξει η μαρτυρία ζευγαριού που κατέθεσε ότι στις 23:55 χθες, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό… κουτσαίνοντας.

Ένας άλλος μάρτυρας τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον 30χρονο αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στο Αμπέλι Φολεγάνδρου, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη. Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε.

Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.

Μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ μάρτυρες που είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, αναφέρουν πως ο 30χρονος ήταν απότομος και άκομψος στην συμπεριφορά του απέναντι στην σύντροφό του.

Εικάζεται πως ότι συνέβη, έγινε κοντά στο σημείο του αυτοκινήτου.

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία

Σε ρεπορτάζ του Alpha αναφέρεται ακόμη ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν προς την κατεύθυνση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι φέρεται να είχε αφαιρεθεί βίαια το κολιέ της 26χρονης και βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της στη στεριά αλλά και κηλίδες αίματος, κάτι που μαρτυρά ότι συνέβη, συνέβη εκτός θάλασσας, όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments