Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες στην κηδεία του

Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες στην κηδεία του
Τόλης Βοσκόπουλος: Ο τραγουδιστής κηδεύθηκε χθες, όμως άτομα που αναμένονταν να εμφανιστούν δε βρέθηκαν στην κηδεία του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος κηδεύτηκε χθες με πλήθος φίλων και συνεργατών να αποχαιρετούν. Συντετριμμένες η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία που έμοιαζαν απαρηγόρητες καθόλη τη διάρκεια της κηδείας. Τα πρόσωπά τους και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία πραγματοποιήθηκε τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιοι τον αποχαιρέτησαν

Εκεί ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία αποχαιρέτησε τον αξέχαστο ερμηνευτή ντυμένη στα λευκά, αλλά και η Μαρέβα Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, μετά την κάκωση στο γόνατό της, η οποία και την ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για δεκαετίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

«Ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης» είχε δηλώσει ο Γιάννης Πάριος, ενώ ο Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του αναφέρει: «Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει: φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος».

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιες ήταν οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία

Ωστόσο υπήρχαν κάποιες ηχηρές απουσίες στο τελευταίο αντίο του Τόλη Βοσκόπουλου. Σύμφωνα με όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” απούσα από την κηδεία ήταν η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρινέλλα.

Επίσης στην κηδεία του τραγουδιστή δεν βρέθηκαν ο Γιάννης Πάριος, η Γλυκερία, αλλά έστειλαν στεφάνια στη μνήμη του. Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό. Τέλος, στην κηδεία δεν βρέθηκε η επίσης πρώην σύζυγος του, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments